Hoppa till sidans innehåll

Årsmötet valde Kjell till ny ordförande

2018-02-27 17:02
Svenska Basketbollförbundets ordförande Mats Carlson var på besök och Hasse Sinclair lämnade över ordförandeklubban i NBDF till Kjell Englund. Det var några av punkterna på NBDFs årsmöte i söndags.
  • Uppdaterad: 2018-02-27 17:11

Innan det formella årsmötet startade så inledde Mats Carlson, ordförande för Svenska Basketbollförbundet, med att ge deltagarna aktuell information om vad som händer på förbundet och vilka mål SBBFs styrelse satt upp för den kommande tvåårsperioden.

Mats berättade bland annat om satsningen på Utbildning 2.0, arbetet med jämnställdhet och 3x3 som kommande OS-gren. Till sist så lyfte han även fram den sk Luleåmodellen som ett framgångsrikt föredöme som fler basketdistrikt i landet borde anamma.När Mats Carlson var klar tog mötesordförande JP Kostet över och förklarade årsmötet öppnat. Punkterna prickades av en efter en och till sist var JP framme vid val av ny ordförande och nya styrelsemedlemmar. 

Till ny ordförande valdes Kjell Englund och som ledamöter valdes Hans Dahlin (omval), Eva-Stina Johansson (nyval) och Jenny Blom (nyval). Som nya suppleanter valdes Joar Mikkelsson och Isa Ponturo in.

Lämnade gjorde ordförande Hans Sinclair, ledamöterna Heikki Kairento och Niklas Olsson samt suppleant Fredrik Jualamo.

I styrelsen ingår även sedan tidigare ledamöterna Maria Modig, Anna Sundqvist och Dennis Pihl.

Som sista punkt på dagordningen avtackades Hasse Sinclair, Niklas Olsson och Heikki Kairento och den nya styrelsen önskades lycka till med det kommande arbetet.Svenska Basketbollförbundets ordförande Mats Carlson omgiven av NBDFs avgående ordförande Hasse Sinclair till höger och nyvalde ordförande Kjell Englund till vänster.

Skribent: Norrbottens BDF
Epost: Adressen Gömd


 
facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

  

 

Basketapp

appstoreGoogle

adlibris_190x150 

Min_Match_Banner_Nej_200X200

feucph3c1

Postadress:
Norrbottens BDF
Bastugatan 6
972 41 Luleå

Besöksadress:
Bastugatan 6
972 41 Luleå

Kontakt:
Tel: 092069354
E-post: This is a mailto link

Se all info