Hoppa till sidans innehåll

Norrbottens representanter på Tip-off i Åkersberga

2017-09-11 08:47
Under helgen som varit har Basketsverige haft sin stora Tipp-off i Åkersberga utanför Stockholm och Norrbotten hade självklart flertalet representanter på plats.
  • Uppdaterad: 2017-09-11 08:47

Svenska Basketbollförbundets stora Tip-off är ett årligt arrangemang där lagen från Basketligorna, Superettan, Basketettan, BDF-representanter och ungdomscoacher träffas för att gå igenom nyheter och förändringar inför säsongen och tillsammans diskutera hur vi kan få Svensk basket att växa.

Förutom separata program för BDF-råd, BDF-utvecklare, Barn/ungdomsforum och Förbundsseriekonferens fick vi även delta i en rad givande workshops och lyssna på extremt kunniga och inspirerande Dawn Smyth från Kanadas Basketbollförbund.

Lasse Mickelsson och Jeanette Linna tackades för sina insatser med ensamkommande i projektet Välkommen Hit och Jeanette blev även invald i styrelsen för den nybildande Föreningen Superettan Herr. Tillsammans med Lasse och Jeanette fanns också Hasse Sinclair, Niklas Olsson, Ingemar Ek, Ulf Johansson, Christer Selin, Maria Modig, Eva-Stina Johansson och Peo Persson på plats och representerade länet i helgen.
Skribent: Norrbottens BDF
Epost: Adressen Gömd


 
facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

 Vi gillar basket! 

Bonnier_Bonnierforlagen_NOR_BLACK

SpaldingTrueToTheGameWhite196 
 

 

 

SJ_25mm_svartBOKA DIN RESA HÄR

Basketapp

appstoreGoogle

adlibris_190x150 

Min_Match_Banner_Nej_200X200

feucph3c1

Postadress:
Norrbottens BDF
Bastugatan 6
972 41 Luleå

Besöksadress:
Bastugatan 6
972 41 Luleå

Kontakt:
Tel: 092069354
E-post: This is a mailto link

Se all info