Hoppa till sidans innehåll

Högsbo Basket söker coach

11 JUN 2019 13:15
Vi söker coach säsong 2019/2020. Gillar du att omges av ett gäng mycket motiverade och samspelande basketspelare? Är du en pedagogisk och rutinerad ledartyp som motiveras av ett basketintresse?
  • Skapad: 11 JUN 2019 13:15

Är du dessutom utbildad med minst SBBF steg 3 utbildning då är du mycket välkommen till oss. Vi söker dej som vill arbeta i en förening där vi tänker elit och bredd med lag i hela serietrappan.

Om oss

Högsbo Basket är en basketförening i Västra Frölunda. Vi är idag ca 700 medlemmar, vi äger Gothia Arena och vi är arrangörer av Basketfestivalen (en av Europas största ungdomsbasket turneringar). Vi är idag 7 st anställda. Vi har ca 25 st ideella coacher och våra föräldrar är mycket aktiva i klubben.

Främst är vi en ungdomsförening och vi spelar i hela serietrappan från EB upp till A-lag. Säsong 2019/2020 spelar Damerna i Ligan och Herrarna i Superettan. Alla våra ungdomar och seniorer tränar och spelar i Gothia Arena. Vi har större matcharrangemang under helgerna för våra A-lag och arrangerar även seriespel, EB, RM och USM i hallen.

Arbetsuppgifter

Som coach kommer du ansvara för lag i klubben. Det blir försäsongsträning med start 5:e augusti 2019. Vi har några olika upplägg att erbjuda och vi är öppna för vad som skulle intressera just dej.

Du svarar direkt till sportchefen gällande frågor rörande sporten och till verksamhetschefen gällande frågor som rör anställningen. Som coach i Högsbo Basket är du en viktig person i organisationen Högsbo Basket och en del av hela vår verksamhet.

Formella krav

– SBBF steg 3 utbildning –

– Erfarenhet från coachning –

– Gärna mer och annan erfarenhet från idrottsvärlden och/eller föreningslivet –

För att passa in i rollen är du strukturerad – du kommer ha en mängd olika arbetsuppgifter på gång samtidigt. Du är flexibel när det gäller din arbetstid – det är helger och vardagar. Det är viktigt att du är en positiv person och har förmågan att skapa relationer med medlemmar, spelare, sponsorer.

Start: enl överenskommelse
Plats: Västra Frölunda
Lön: enligt överenskommelse
Anställningsform: 50%-100% tjänst. Anställningsform enligt överenskommelse.

Har du några frågor får du gärna ringa sportchefen Jonas Fredrikson 073 036 22 50.
Vi ser gärna att du skickar din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval – dock behöver vi ha den senast den 18:e juni 2019. Du mailar din ansökan till verksamhetschefen Carina Peleg This is a mailto link.

Välkommen med din ansökan!


facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon 

  

 

Min_Match_Banner_Nej_200X200

feucph3c1

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info