Hoppa till sidans innehåll

Stockholm Basket söker Digital Content Producer

2017-11-01 14:14
Har du en passion för basket och är en god kommunikatör med erfarenhet från event och marknadsaktiviteter så kan du vara precis den vi söker.
  • Uppdaterad: 2017-11-01 14:15

Vi är idag ca 24 000 medlemmar fördelat på drygt 100 föreningar och har nästan 10 000 matcher per år i distriktet. Vi siktar nu på att bli både fler och att bli ännu bättre. För att lyckas med vår ambition behöver vi nu förstärka teamet med dig som vill vara med och utveckla vår kommunikation och våra event.

Om rollen
Som Digital Content Producer är du redaktör för våra digitala kanaler och har ett ansvar för innehållsflödet och vår närvaro i sociala medier. Du planerar och driver innehållsflödet. Du producerar textuellt, grafiskt och rörligt innehåll som du publicerar och skapar engagemang i våra digitala kanaler inkl sociala medier. Du analyserar och följer upp både trafik och innehåll. För att lyckas i rollen är du en kreativ, skicklig och mångsidig skribent som trivs med att stötta verksamheten i kommunikationsfrågor. Du är vår specialist i den digitala världen som behärskar både det strategiska tänket och det operativa utförandet.

Du projektleder flera av Stockholm Baskets event och marknadsaktiviteter. Du är ett bollplank för nya idéer och är med och arbetar fram nya aktiviteter/projekt som gör basketen mer attraktiv och mer tillgänglig. Tjänsten har oreglerad arbetstid vilket innebär stor flexibilitet och ibland intensiva arbetsperioder. I tjänsten ingår kvälls- och helgarbete.

Kvalifikationer

  • Dokumenterad erfarenhet och utbildning inom marknads- och digital kommunikation 
  • Grafiska kunskaper inom Adobe familjen
  • Mycket goda kunskaper i svenska
  • Projektledning och erfarenhet från event och större projekt
  • Erfarenhet av Story Telling och Content Marketing är meriterande
  • Erfarenhet av CRM-verktyg och Google analytics är meriterande.

Om dig
Du gillar att jobba när det händer saker, du är flexibel, strukturerad och engagerad. Du har lätt för att samarbeta och känner dig hemma på sociala medier. Du är kreativ och sprider positiv energi med ditt engagemang. 

Du är väl insatt i basketens värld och du lever vår värdegrund – Jag ställer upp! Glädje & Gemenskap - Demokrati & Delaktighet - Allas rätt att vara med – Rent Spel

Vi erbjuder
Förmånen att växa och verka i en utmanande och föränderlig miljö tillsammans med engagerade kollegor och distriktets föreningar. Vi erbjuder bra personalförmåner och vi månar om att du ska utvecklas som medarbetare och som person. 

Vi söker en projektanställning på 50% fram till 2019-06-15, med goda chanser till förlängning. Tjänsten är placerad på vårt kansli i Sickla Köpkvarter. Tillträde och lön enligt överenskommelse. Är du intresserad eller har någon bra kandidat i ditt nätverk? Skicka CV och personligt brev till This is a mailto link. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa verksamhetschef Charlotta Bernervall på telefon 08-410 818 38. Sista ansökningsdag är den 26 november, vi hanterar sökanden löpande så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.


I Stockholm är basket en av de största lagidrotterna med ca 24 000 utövare i drygt 100 föreningar.

Basket står för social hållbarhet, är en jämställd och integrerad idrott där ca 53% av de barn och ungdomar som spelar i en förening är flickor och mer än 40 % av utövarna har utländsk bakgrund. Basket är också den idrott som lyckas absolut bäst när det gäller att locka flickor med utländsk bakgrund samt attraherar alla oavsett socioekonomisk bakgrund.

Inom Stockholm basket finns en plats för alla som vill delta oavsett ålder, erfarenhet och bakgrund. För mer information läs mer på stockholmbasket.se

Skribent: Isac Eriksson
Epost: This is a mailto link


 
facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

  

 

Basketapp

appstoreGoogle

adlibris_190x150 

Min_Match_Banner_Nej_200X200

feucph3c1

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46 8 699 60 00
E-post: This is a mailto link

Se all info