Hoppa till sidans innehåll

Stockholm Basket söker tävlingskoordinator

23 JUN 2018 11:48
Vi söker nya medarbetare som älskar basket! Stockholm Basket är ett distriktsförbund med 100 stycken basketföreningar. Vi är stolta över att vara förebild för en jämställd och jämlik idrott som växer för varje år.
  • Skapad: 23 JUN 2018 11:48

Vi siktar nu på att bli både ännu fler och att bli ännu bättre och för att lyckas med vår ambition behöver vi nu förstärka teamet.

Som tävlingskoordinator på Stockholm Basket hanterar du alla uppgifter inom vår tävlingsverksamhet. Här ingår bland annat olika serie- och matchspel för barn, ungdomar och seniorer samt vår nya spelform 3x3. Du tillsätter domare till matcher och utvecklar våra domare i distriktet samt uppdaterar tävlingsbestämmelser och handböcker. Du bidrar aktivt till utveckling av basketen i Stockholm. Du ingår i ett team med gemensamt ansvar och gemensamma mål. I tjänsten ingår det även arbete på kvällar och helger samt vissa intensivare arbetsperioder.

Kvalifikationer 

  • Erfarenhet från serieläggning/matchläggning inom lagidrott 
  • Erfarenhet från administration av domartillsättning/verksamhet
  • Erfarenhet att jobba i Fiba Organizer eller annat serieläggningssystem
  • Erfarenhet från administration av licenser och dispenser är meriterande

Du behöver ha goda kunskaper i Officepaketet, speciellt Excel. Har du tidigare jobbat i IdrottOnline så ser vi det som positivt. Du ska kunna formulera dig väl i tal och skrift och du förstår idrottens logik och uppbyggnad i form av seriesystem och du har god kunskap om basket.

Om dig
Du är handlingsinriktad, strukturerad och noggrann. Du sprider positiv energi med ditt engagemang för distriktets tävlingsverksamhet. Du trivs bland människor och är en lagspelare med hög känsla för service. Du är en förebild för vår värdegrund – Jag ställer upp! Glädje & Gemenskap - Demokrati & Delaktighet - Allas rätt att vara med – Rent Spel

Vi erbjuder
Förmånen att växa och verka i en stimulerande och föränderlig miljö tillsammans med engagerade kollegor och distriktets föreningar. Vi erbjuder bra personalförmåner och vi månar om att du ska utvecklas som medarbetare och som person. 

Vi söker 1-2 personer för tillsvidareanställning som startar med 6 månaders provanställning. Tjänsten är placerade på vårt kansli i Sickla Köpkvarter. Tillträde 3 september och lön enligt överenskommelse.

Är du intresserad eller har någon bra kandidat i ditt nätverk? Skicka CV och personligt brev till This is a mailto link. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa verksamhetschef Charlotta Bernervall på telefon 08-410 818 38. Sista ansökningsdag är den 29 juli, vi hanterar sökanden löpande så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

I Stockholm är basket en av de största lagidrotterna och representerar ca 50% av svensk basket.

Basket står för social hållbarhet, är en jämställd och integrerad idrott där ca 53% av de barn och ungdomar som spelar i en förening är flickor och mer än 40 % av utövarna har utländsk bakgrund. Basket är också den idrott som lyckas absolut bäst när det gäller att locka flickor med utländsk bakgrund samt attraherar alla oavsett socioekonomisk bakgrund.

Inom Stockholm basket finns en plats för alla som vill delta oavsett ålder, erfarenhet och bakgrund. För mer information läs mer på stockholmbasket.se

Skribent: Isac Eriksson
Epost: This is a mailto link


facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon 

  

 

Min_Match_Banner_Nej_200X200

feucph3c1

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info