Hoppa till sidans innehåll

Digitalt Basketforum den 6 april

12 MAR 2019 13:00
Den 6 april kl. 10.00-13.00 genomförs Basketforum, där förbundsstyrelsen redovisar det gångna året och pratar om vad som är på gång inom svensk basket. Detta år genomförs det digitalt vilket innebär att du kan sitta hemma och följa allting.
  • Uppdaterad: 12 MAR 2019 13:00

Du kommer att få en bild av läget i Basketsverige, ekonomin i förbundet, vilka vägval vi står inför och mycket mer. Det kommer också finnas möjlighet att skicka in frågor.

Ända sedan förbundsmötena började hållas vartannat år har även Basketforum arrangerats. Det är en avstämning där förbundsstyrelsen redovisar hur arbetet med de mål som sattes av det senaste förbundsmötet fortlöper. Det är också ett försök att förmedla en helhetsbild av förbundets arbete det gångna året samt framåt. I år har SBBF valt att göra detta digitalt för att nå ut till fler.
– Vi är inne i en väldigt intensiv period med Strategi2025 och det är viktigt för oss att förankra både process och innehåll med Basketsverige, säger ordförande Mats Carlson. Att vi dessutom kan göra det klimatsmart och tillgängligt för alla intresserade känns väldigt bra. 

Basketforum startar lördagen den 6 april kl 10:00 och under två-tre timmar kommer förbundsstyrelsens ledamöter att diskutera och redovisa arbetet med Strategi2025, utbildning 2.0, en ny uppförandekod inom svensk basket och mycket mer.
– Många känner kanske också att de inte vet vilka som sitter i styrelsen, och detta är ett sätt att få ett ansikte på några av de som arbetar bakom kulisserna för svensk basket, fortsätter Mats Carlson.

Det kommer också att finnas möjlighet att skicka in frågor under programmets gång och dessa kommer att besvaras, vissa direkt i sändningen och övriga senare. 

Mellan de olika passen bjuds också på highlights från basketåret 2018. Kanske passerar du förbi i någon scen?

 FRÅGOR TILL TALARNA?

Maila dem till This is a mailto link

 

Skribent: Johannes Wohlert
Epost: This is a mailto link


facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon 

  

 

Min_Match_Banner_Nej_200X200

feucph3c1

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info