Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till alla herrlandslagsspelare genom tiderna

2018-05-17 15:18
När Sverige möter Lettland i den avgörande VM-kvalmatchen 28 juni på Hovet skrivs nästa kapitel i historieböckerna. Värdet på herrlandslaget har byggts upp i många år av en mängd olika spelare. Därför vill vi uppmärksamma, hylla och tacka er.
  • Uppdaterad: 2018-05-19 07:49

Har du spelat i herrlandslaget? Glöm inte att anmäla dig för att få dina biljetter: http://bit.ly/herrlandslagsspelare

Från Gunars Kraulis till Marcus Eriksson. Från OS, EM till VM-kval. Från Simon Birgander (2 landskamper) till Mattias Sahlström (221 landskamper). Följ med på en resa genom herrlandslagets historia! 

Att få möjligheten och äran att ikläda sig landslagslinnet är stort och det är nog få som inte kommer ihåg första gången de som spelare för första gången hörde nationalsången innan match. Men att spela i landslaget är inte bara ett hedersuppdrag för den enskilde spelaren, det är också en uppoffring.

Det är inte bara matcher, glam och glamour. Det är långa träningsläger, tid borta från familj och vänner, tid då individuell träning hade kunnat skötas och inte sällan en annan roll än i klubblaget. 
I en oerhört konkurrensutsatt idrott har det inte sällan varit tuffa matcher. Vi vill att inte bara de nuvarande spelarna är med på Hovet i sommar, utan alla spelare som har iklätt sig landslagslinnet på seniornivå. 
Vi vill i halvtid uppmärksamma er och tacka er för era fantastiska insatser för det svenska landslaget. Vi kommer att läsa upp allas namn och samla er tillsammans nere på planen.

Därför är alla som har spelat i herrarnas seniorlandslag välkomna att anmäla er medverkan (anmäl er här!

Vi går också ut på sociala medier och informerar. Kolla gärna med din landslagskompis om han fått mail. 28 juni när vi spelar den avgörande VM-kvalmatchen mot Lettland hemma på Hovet skriver vi nästa kapitel, och hyllar alla som varit med på resan. 


Har du spelat i herrlandslaget? Glöm inte att anmäla dig för att få dina biljetter: http://bit.ly/herrlandslagsspelare

Gå med i Facebook-gruppen för Herrlandslagsspelare här: >>>

Skribent: Isac Eriksson
Epost: This is a mailto link


 
facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

   

Basketapp

appstoreGoogle

adlibris_190x150 

Min_Match_Banner_Nej_200X200

feucph3c1

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46 8 699 60 00
E-post: This is a mailto link

Se all info