Hoppa till sidans innehåll

Biljetter till Riga släpps den 27 februari!

15 FEB 2019 14:47
Nu är matchtiderna till EM spikade och uppladdningen för det största svenska bortaföljet genom tiderna drar igång. Den 27 februari släpps de svenska biljetterna, båt- och hotellpaket samt båtresor för dem som vill åka tur/retur men har eget boende.
  • Uppdaterad: 15 FEB 2019 14:47

Tallink kommer att arrangera en basketbåt till och från Riga. Olika aktiviteter kommer att arrangeras på båten som blir en härlig uppladdning inför matcherna i Riga. SBBF kommer att vara med och fylla resan med roligt innehåll och se till att resan blir lika rolig som uppehället.

Lettland förbereder sig för fullt och kommer också att skicka information om kollektivtrafik, sevärdheter, aktiviteter på plats med mera. Vi laddar för en härlig sommarvecka i Riga med massor av basket! 

Båt- och hotellpaket
Båtresa tur/retur och 5 hotellnätter på plats i Riga kommer att kosta drygt 3000 kr/person i en dubbelhytt. Biljetter tillkommer, dessa köper alla separat via en särsild länk (se mer information nedan). Denna paket kommer att beställas direkt av Tallink.

Svenska Basketbollförbundet tar inte emot några rese-, hotell- eller biljettbeställningar. Vi förmedlar däremot länkar så att alla kan beställa själva.

Schema
Båten lämnar Stockholm onsdag kväll den 26 juni.
Torsdagen den 27 juni kl 13:00 är det match i Riga Arena mot Montenegro.
Fredagen den 28 juni kl 13:00 är det dags igen, denna gång mot Tjeckien.
Lördagen den 29 juni är vilodag för Sverige.
Söndagen den 30 juni spelas den avslutande gruppspelsmatchen kl 21:00 mot Frankrike.

Måndagen den 1 juli är det eventuellt åttondelsfinal kl 18:30 eller 21:00.

Tisdagen den 2 juli avgår båten tillbaka till Stockholm. Förhoppningsvis beger sig laget dock vidare ner till Belgrad för kvartsfinaler.

Aktiviteter på plats
Svenska Basketbollförbundet kommer att arrangera en FAN ZONE-aktivitet med landslaget och alla fans under tiden i Riga.

Vi vet också att Moose nation planerar för fullt och kommer att finnas på plats i Riga hela veckan.

I övrigt finns det gott om tid för egna äventyr, sightseeing, kanske uppstyrda matcher mot lettiska lag, olika basketläger med mera. Vi lämnar detta helt fritt till alla er uppfinningsrika och kreativa människor därute. SBBF kommer att förmedla tips på aktiviteter att göra på plats.

Vår lägereld blir matcherna i Riga Arena.

Biljetter
Biljetter ingår inte i några paket utan alla måste köpa sina egna biljetter. Vi släpper 800 biljetter i den svenska sektionen via en länk som offentliggörs den 27 februari. Skulle biljetterna ta slut kommer vi att avropa fler av letterna.

Biljettpriset är 12 euro/dag och gäller alla fyra matcher den dagen. 

Med tanke på alla som hört av sig är det inte otroligt att det blir det största svenska bortaföljet någonsin. Vi har ett gäng tjejer som verkligen förtjänar det allra största stöd de kan få och vi hoppas på att alla svenska biljetter och några till säljs.

HEJA SVERIGE!!!

Skribent: Johannes Wohlert
Epost: This is a mailto link


facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon 

  

 

Min_Match_Banner_Nej_200X200

feucph3c1

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info