Hoppa till sidans innehåll

Föreningsbiljetter till Sverige-Lettland

2018-04-11 13:31
Nu är det dags att samla in intresse för att gå på den avgörande matchen mellan Sverige-Lettland den 28 juni på Hovet. Vinner Sverige med 10 poäng har vi chansen att gå vidare - ta med spelare, föräldrar, vänner och köp biljetterna tillsammans!
  • Uppdaterad: 2018-04-19 09:10

När Sverige slog Turkiet hemma på Hovet den 23 februari hände det något. Dels var det den första stora segern för denna nya generation med Gaddefors, Eriksson, Håkanson, Czerapowicz och Spires, dels var det ett nytt genombrott för publiksporten basket i Stockholm.

Den 28 juni krävs ytterligare en bragd på Hovet då Lettland står för motståndet. Vinner vi med 10 poäng har vi en klar chans att gå vidare. Temperaturen kommer gradvis att höjas fram till dess så kolla upp intresset redan nu för att köpa föreningsbiljetter till denna match. Den 25 april släpps alla biljetter och då gäller det att vara redo.

Till denna match kommer det att hända en hel del. Vi kommer att bygga en FUN ZONE utanför Hovet med 3x3-basketturneringar, prova-på, pappersfigurer på landslagsspelarna, besök av artister med mera. Moose nation kommer att ha en FAN ZONE i närheten där de laddar upp tillsammans med alla basketfans inför kvällens match.

Dessutom kommer vi att hylla alla som någonsin gjort en herrlandskamp så det blir en härlig mötesplats för svensk basket denna dag.

Det kommer att bli härlig basketpropaganda som du gärna stolt får visa upp för ditt lag, dina vänner och alla som du känner.

Gör som flera föreningar och lag redan gjort - skicka ut ett mail till laget för att ta upp beställningarna redan nu! 

Föreningsbiljetter släpps den 25 april på www.axs.com men vill ni beställa fler än 20 st så skickar ni ett mail till This is a mailto link för att göra beställningen. 

De 500 första som köper en biljett får en signerad affisch av basketlandslaget som slog Turkiet!

Skribent: Johannes Wohlert
Epost: This is a mailto link


 
facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

   

Basketapp

appstoreGoogle

adlibris_190x150 

Min_Match_Banner_Nej_200X200

feucph3c1

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46 8 699 60 00
E-post: This is a mailto link

Se all info