Hoppa till sidans innehåll

Föreningsbiljetter ute till försäljning

03 DEC 2018 15:32
Sverige har fått nytt hopp efter segern mot Vitryssland. Mot Danmark den 21 februari står allt på spel i en helt avgörande plats. Nu släpper vi föreningsbiljetterna och sällan har vi behövt mer stöd på hemmaplan än i Malmö mot Danmark.
  • Uppdaterad: 03 DEC 2018 15:32

För inte länge sedan var det mycket som var mörkt. Förluster, skadade spelare och förbundskaptensbyte skapade svarta rubriker. När Sverige gick in i matchen mot Vitryssland var det ingen som visste vad som väntade. Ludde Håkanson & Co vann dock med hela 87-59 och ett nytt hopp har tänts. Kan Sverige spela snabbt med bra försvar och snabba uppspel? Kan vi kvalificera oss till EM2021? Kan alla vara med då?

Sverige mot Danmark i Malmö har alla förutsättningar att bli en klassiker. 

För Danmark är nämligen matchen den 21 februari lika viktig som för oss. Vinner Danmark denna match vinner de gruppen. Vinner Sverige matchen så kan Sverige förlora med hela 22 poäng borta mot Vitryssland och ändå vinna gruppen.

Det har varit härliga publikfester med våra landslag de senaste åren. Nu är det inte bara fest vi vill bjuda på utan en vinst och fortsatt avancemang i EM-kvalet. I vägen står Danmark som förhoppningsvis möter inte bara ett ungt, taggat Sverige men också 4000 unga, taggade och högljudda svenska fans på läktarna.

Vi vet att det kommer många danskar till Malmö och vi behöver säkra upp stödet från basketsverige innan dess. Därför släpper vi nu föreningsbiljetterna som går att köpa ända fram till den 13 december då det allmänna biljettsläppet är. 

Sverige-Danmark den 21 februari kl 18:30 - köp dina föreningsbiljetter här:
https://basket.nordicshops.com/product.html/foreningsbiljetter-sverige-danmark?category_id=22

Skribent: Johannes Wohlert
Epost: This is a mailto link


facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon 

  

 

Min_Match_Banner_Nej_200X200

feucph3c1

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info