Hoppa till sidans innehåll

Testa på rullstolsbasket Jönköping 26-28 april

15 MAR 2019 08:43
Vill du börjar spela rullstolsbasket, eller tidigare spelat stående basket men nu inte kan - men ändå vill fortsätta med din favoritidrott? Då ska du komma till Jönköping 26-28 april för en hel lägerhelg med vår förbundskapten Gabe Caligiuri!
  • Uppdaterad: 15 MAR 2019 08:43

För andra året genomförs Start Your Impossible Camp i Jönköping, som är Sveriges Paralympiska Kommittés satsning på att få fler att idrotta och utvecklas, och bjuder därför in rörelsehindrade-, synskadade- och intellektuella personer med funktionsnedsättning till en helg med full fart av idrotter, däribland rullstolsbasket.
Under varje år arrangeras sex stycken olika läger runt om i Sverige för att få tjejer, killar, barn, unga och vuxna med en funktionsnedsättning att ta steget in i idrotten oavsett ambitionsnivå.

Förra sommaren spelade vi EM och EM-kval med både herr- och damlandslag i rullstolsbasket för första gången på väldigt länge, och självklart vill vi fortsätta göra detta även i framtiden.

Så alla som vill prova på att spela rullstolsbasket, även personer som tidigare spelat stående basket men som efter skada kanske inte längre kan, är välkomna att börja spela! Det är en möjlighet att fortsätta med sin favoritidrott och dessutom en fortsatt karriär som kan leda till landslagsspel i EM, VM eller varför inte OS?

Basketlägret i Jönköping kommer att ledas av vår förbundskapten Gabe Caligiuri med hjälp av våra landslagsspelare, så det är en fantastisk möjlighet att testa på och lära dig massvis om rullstolsbasket!

Vill du vara med på campen? Anmäl dig här.
Sista anmälningsdag 7 april (50% rabatt vid anmälan innan 19 mars)

Läs mer:
Inbjudan Start Your Impossible Camp 26-28 april >>>
Information Start Your Impossible Camp >>>

 


facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon 

  

 

Min_Match_Banner_Nej_200X200

feucph3c1

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info