Hoppa till sidans innehåll

Planerade utbildningar i Norrbotten

27 MAR 2019 15:35
  • Skapad: 27 MAR 2019 15:35

Planerade utbildningar Norrbotten

Datum
6 april Introduktion tränare Jokkmokk
10 april Nivå 1 tränare Luleå
Ej klart Matchledare A+B Älvsby

Matchledare A
Matchledare A är en delvis digital utbildning som utgör den första nivån i Svenska Basketbollförbundets utbildningsmodell för domare. Utbildningen bygger på självstudier och en efterföljande fysisk träff där man i grupp reflekterar kring och praktiserar innehållet i självstudierna under ledning av en utbildare som verkar som samtalsledare och handledare vid praktik. Utbildningen riktar sig till dig som är ny som domare eller nyfiken på att börja döma och den är främst inriktad på matchledarskap i Easy Basket U8-U10.
Åldersrekommendationen för att genomgå Matchledare A är 13år.
Kostnad: 800 kronor per deltagare

Matchledare B
Matchledare B är en delvis digital utbildning som utgör den andra nivån i Svenska Basketbollförbundets utbildningsmodell för domare. Utbildningen bygger på självstudier och en efterföljande fysisk träff där man i grupp reflekterar kring och praktiserar innehållet i självstudierna under ledning av en utbildare som verkar som samtalsledare och handledare vid praktik. Utbildningen riktar sig till dig som har gått Matchledare A och vill fortsätta utveckla ditt matchledarskap och den är främst inriktad på matchledarskap i Easy Basket U11-U12 samt övergången till helplansspel 5-5 (från U13 och uppåt).
Åldersrekommendationen för att genomgå Matchledare B är 13år.
Kostnad: 800 kronor per deltagare

Introduktion utvecklingstränare
Introduktion utvecklingstränare är en delvis digital utbildning som utgör den första nivån i Svenska Basketbollförbundets utbildningsmodell för tränare. Utbildningen bygger på självstudier och en efterföljande fysisk träff där man i grupp reflekterar kring och praktiserar innehållet i självstudierna under ledning av en utbildare som verkar som samtalsledare.
Kostnad: 800 kronor per deltagare

Nivå 1 utvecklingstränare
Nivå 1 utvecklingstränare är en delvis digital utbildning som utgör den andra nivån i Svenska Basketbollförbundets utbildningsmodell för tränare. Utbildningen bygger dels på självstudier och dels på fysiska träffar där man i grupp reflekterar kring och praktiserar innehållet i självstudierna under ledning av en utbildare som verkar som samtalsledare. Utbildningen inkluderar SISU:s utbildning Grundutbildning för tränare (lanserad i september 2018). Har du genomgått Grundutbildning för tränare via SISU i något annat sammanhang kan delar i utbildningen tillgodoräknas dig mot uppvisande av kursintyg.
Kostnad: 2800 kronor per deltagare

Anmälan till utbildningarna finner Ni här:
http://www.basket.se/Utbildning/Planeradeutbildningar/

Skribent: Lars Mikkelsson
Epost: Adressen Gömd


facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon 

 Min_Match_Banner_Nej_200X200

feucph3c1

Postadress:
Norrbottens BDF
Bastugatan 6
972 41 Luleå

Besöksadress:
Bastugatan 6, Luleå Energi Arena
972 41 Luleå

Kontakt:
Tel: 0706804848
E-post: This is a mailto link

Se all info