Hoppa till sidans innehåll

Idrottskonsulent, Basket sökes

27 NOV 2018 17:12
Luleå Basketcentrum Vår nuvarande konsulent Anna Lodén flyttar söderut med familjen. Nu söker vi hennes ersättare som koordinator av barn- och ungdomsbasketen i Sveriges bästa basketstad.
  • Skapad: 27 NOV 2018 17:12

Vi söker dig som brinner för barn- och ungdomsidrott. Du är utbildad idrottsledare eller har motsvarande kompetens och erfarenhet från arbete i föreningslivet. Det är naturligtvis ett stort plus om du kan basket men viktigast är dina personliga egenskaper och kunskaper som ledare på hallgolvet och organisatör på kansliet.

Luleå Basketcentrum är ett samarbetsorgan för basketföreningarna i Luleåoch Boden. Vår uppgift är att samordna föreningarna intressen, ordna läger, turneringar och ledarutbildningar. Dessutom att vara ute i skolorna och marknadsföra sporten tillsammans med spelarna i BC Luleå och LuleåBasket. Vi delar kontor med elitklubbarna i Luleå Energi Arena.

Vill du veta mer? Kontakta LBC:s styrelseordförande Jan Palo, som vill ha din ansökan med CV och referenser genast och senast 10 december, per mejl till This is a mailto link

Skribent: Lars Mikkelsson
Epost: Adressen Gömd


facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon 

  

 

Min_Match_Banner_Nej_200X200

feucph3c1

Postadress:
Norrbottens BDF
Bastugatan 6
972 41 Luleå

Besöksadress:
Bastugatan 6, Luleå Energi Arena
972 41 Luleå

Kontakt:
Tel: 0706804848
E-post: This is a mailto link

Se all info