Hoppa till sidans innehåll

Utbildning


Aktuella utbildningar hittar du bland nyheterna på förstasidan. Följ anvisningarna för anmälan.

Kontakta Torbjörn Björnström This is a mailto link om du är intresserad av att gå en Steg 2 utbildning.

Steg 3:

Steg 3 Domare och Tränare arrangeras av Svenska Basketbollförbundet.Gå in på SBBF:s hemsida www.basket.se om du är intresserad av att gå en Steg 3 eller 4 (tränare) utbildning och följ anvisningarna.

Steg 2:

Ny Steg 2 kommer inom kort att arrangeras av Norrbottens Basketbollförbund. Besök vår & deras hemsida och bevaka när inbjudan kommer.

Från och med hösten 2018 administreras all utbildning i SBBF:s ordinarie utbildningsutbud (domare, tränare, förbundsfunktionär och matchstatistik) centralt från förbundskansliet.

För att koordinering och administration av utbildning samt kommunikation mellan förbund och föreningar/utbildningsdeltagare ska fungera så bra som möjligt och vi på bästa sätt ska kunna tillmötesgå utbildningsönskemål och behov har vi vässat rutinerna en aning.

Praktiska frågor om utbildning gällande t.ex. anmälan, fakturering, utbildningsplanering mailas till This is a mailto link.

Enskilda personer som önskar utbildning hänvisas till de kurser som finns publicerade under Planerade utbildningar.

Har man som förening ett stort underlag med utbildningsdeltagare till en viss utbildning och önskar arrangera utbildning på hemmaplan fyller man i följande formulär: https://response.questback.com/idrott/utbildningsonskemal

Checklista för föreningsutbildning hittar ni här.

Uppdaterad: 11 JAN 2018 10:35 Skribent: Anja Rubach


facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon 

  

 

Min_Match_Banner_Nej_200X200

feucph3c1

Postadress:
Västerbottens BDF
Gammliavägen 5
903 42 Umeå

Kontakt:
Tel: +46737758902
E-post: This is a mailto link

Se all info