Hoppa till sidans innehåll
Foto: Jennifer Martinsson Ungdomsturnering i 3x3 i Skärmhamn på Tjörn, 8-9 aug 2015

3x3 ungdomsturnering i Skärhamn

12 AUG 2015 09:26
Den 8-9 augusti anordnade Tjörns Basket en 3x3 turnering i samband med barn- & ungdomsfestivalen "Frivolt" i Skärhamn. Turneringen bestod av totalt sex lag med ungdomar ifrån Tjörn, Göteborg och Kinna/Skene.
  • Skapad: 12 AUG 2015 09:26

Lördagen var fullspäckad med basket och då festivalen under lördagen besöktes av nästan 2000 personer och det var en hel del nyfikna basketentusiaster i publiken. Det var ett härligt gäng ungdomar som deltog i turneringen och de hade hela tiden ett leende på läpparna -  även när "vinnarskallen" ibland visade sig.

Turneringen avslutades under söndagen och det var #marbofam som tog hem vinnartiteln. När turneringen hade avslutats så var det många som ville prova på att lira basket - gammal som ung. Det var riktigt härligt att se denna blandning springa runt på planen och försöka göra poäng på korgarna som för en del var alldeles för höga men det var inga sura miner för det utan bara till att be mamma/pappa lyfta upp en till korgen.

Tjörns Basket gjorde denna turnering som en klubbaktivitet och alla var villiga att hjälpa till för att det skulle bli så bra som möjligt och vi hoppas att "WestCoast Ballerz" kan bli ett återkommande arrangemang och nästa år bli ännu större.

Välkomna tillbaka!

deltagaretjörn
Några utav de deltagande lagen.

final'
Finalmatchen mellan #marbofam vs Team BIG

Fler bilder finns på www.facebook.com/StreetTournament Skribent: Jennifer Martinsson
facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng
 

SpaldingTrueToTheGameWhite

Officiell 3x3-golvleverantör

 

 

Officiell 3x3-boll

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info