Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Hemmaförlust mot Uppsala"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Hemmaförlust mot Uppsala


Efter en jämn första halvlek så avgjorde gästande Uppsala matchen mot Solna i slutet på den tredje och början på den fjärde perioden. Gästerna vann fullt rättvist med klara 100-75.

Solna inledde den första perioden med mycket starkt skytte, 6/12 3p, och ställningen var 24-24 efter period ett. I period två så börjar Uppsala få lite grepp defensivt på Solna och leder i halvlek med 47-45.

Uppsala bygger långsamt och säkert på sin ledning under period tre. 64-52 efter 5 min och 73-64 efter den tredje periodens slut i bortalagets favör. Uppsala tar hela 9 offensiva returer i den tredje perioden och är helt enkelt tuffare under korgarna än Solna. Hemmalaget har svårt att göra mål och även svårt att få stopp defensivt. 

Uppsala spelar smart och kontrollerat (endast 6 turnovers totalt, mot solnas 13) och tar hela 17 offensiva returer mot solnas 11. Solnas spel offensivt blir lite förutsägbart och defensiven hackar betänkligt...

Bortalaget kontrollerar och utökar ledningen i den fjärde perioden fram till en mycket rättvis bortaseger med klara 100-75. Vi gratulerar Uppsala till segern och tar nya tag. 

Inga nyheter är skapade
facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

 

Basketapp
appstoreGoogle

Basketapp Herr Basketapp Herr

basketvoice

 
 
 


SpaldingTrueToTheGameBlack

 

Bonnier_Bonnierforlagen_NOR_BLACK

 

Läs Spelet logga

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: info@basket.se