Hoppa till sidans innehåll

Hård träningsperiod avslutas med Västerås borta

09 OKT 2014 16:50
Efter premiärsegern mot Brahe den 24 september, har Sanda Sparks jobbat riktigt hårt och fokuserat för nästa stora utmaning. Att möta Västerås på bortaplan är inte en helt enkel uppgift.
  • Skapad: 09 OKT 2014 16:50

Västerås har ännu inte spelat i årets basketetta, men brukar spela tufft och fysiskt. Vi ser därför med spänning fram mot matchen.

KVALITET PÅ TRÄNINGAR

Utvecklingen av vårt spel har gått framåt och vi har stora förhoppningar om att kunna få se ett annat spel än i premiärmatchen, som på många sätt var en väldigt match. Betydelsen av att vinna i den matchen har gett oss både tro och arbetsro. Vi har kunnat trycka på ordentligt på träningen och vissa delar ser vi tydliga förbättringar i.

 

HELHETEN BÄTTRE

Hela vårt koncept har blivit bättre och spelarna börjar både hitta sina egna roller och har också lärt sig hur vi bäst kan spela tillsammans. Det finns fortfarande en massa utrymme för utveckling och förbättring, men vi har tagit många steg i den positiva riktningen. ”- Vi ser klara framsteg i hur vi spelar tillsammans. Det kommer fortfarande ta tid innan vi är riktigt skarpa i vårt agerande men utvecklingen från den första matchen är positiv.” säger headcoach Johan Enbom

HELA OCH FRISKA

”Sparks” har lyckats hålla spelartruppen hel och frisk och det borgar för att vi kan träna bra och förbereda oss på bästa sätt. Vi ser fram mot utmaningen att möta Västerås på bortaplan och har en förhoppning om att flera spelare kan göra riktigt fina prestationer. Det är flera som har sett riktigt bra ut på träningarna.

UPPKAST: Söndag 12 oktober kl. 16:00

Länk till hemsidan; www.wbsparks.se

Skribent: Henrik Schöldström

 

facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

Basketapp
appstoreGoogle

 

Vi gillar basket!

Bonnier_Bonnierforlagen_NOR_BLACK

Läs Spelet logga

MOLTEN-logo_blå

Wilson_MoreWin_Logo_HR

Stadium

DeRoyal

Detur

 

 

 

adlibris_190x150

Player-CFB-190x190

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info