Hoppa till sidans innehåll

Superettan fortsätter med Stockholmsderby

21 JAN 2014 10:26
Dags för 08 Stockholms första stockholmsderby i SuperEttan. På onsdag kommer Polisen Basket till Fryshuset för att möte vårt stolta herrlag. Inte bara en derbymatch, flera av spelarna i Polisen är fostrade i Fryshuset Baskets ungdomsverksamhet. De vill säkert visa något lite extra när de kommer hem. Väl mött i Frysen kl 19:00 på onsdag.
  • Skapad: 21 JAN 2014 10:26

En derbymatch ger alltid lite extra nerv åt tillställningen. Förutom viktiga poäng i tabellen står också bragging rights på det lokala planet på spel. Inte att förakta!

Superettan består i år av fyra stockholmslag av totalt åtta. Det ger upphov till flera derbymatcher. Först ut för 08 Stockholms räkning är hemmamötet mot Polisen Basket.

Många var nog lite förvånade att Polisen Basket tog den norra gruppens.sista plats till SuperEttan. Dock är det högst välförtjänt. Polisen mönstrar ett väl sammansatt lag med flera duktiga spelare som har god erfarenhet av spel på den här nivån. Deras coach har fått ihop laget på ett bra sätt och när allt klaffar kan de utmana vilket lag som helst. De slog till exempel Umeå vilket bara två lag lyckats med denna säsong.

Skribent: Henrik Schöldström

 

facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

Basketapp
appstoreGoogle

 

Vi gillar basket!

Bonnier_Bonnierforlagen_NOR_BLACK

Läs Spelet logga

MOLTEN-logo_blå

Wilson_MoreWin_Logo_HR

Stadium

DeRoyal

Detur

 

 

 

adlibris_190x150

Player-CFB-190x190

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info