Hoppa till sidans innehåll
Foto: Christian Johansson/PAPAC Omar Krayem tastes like McD

Avslutningen blir en försmak

12 MAR 2012 16:23
Egentligen är det väl ganska passande att Borås Baskets sista grundseriematch för säsongen blir mot kvartsfinalens motståndare. Lite som en förmatch till vad som komma skall, men matchen gäller också en hel del. Vilket av lagen som får fördel av hemmaplan i kvartsfinalserien till exempel.
  • Skapad: 12 MAR 2012 16:23

Med en omgång kvar av grundserien står det klart att Borås Basket och Uppsala Basket kommer att mötas i en kvartsfinalserie. Vilket lag som får glädjen och fördelen av fler hemmamatcher återstår att se. Om Borås vinner bortamatchen mot Uppsala på tisdagskvällen, eller åtminstone inte förlorare med mer än 32 poäng, så är det klart. Då spelas match 1, 3 och en eventuell match 5 i Boråshallen. Om Uppsala skulle klara av att vinna med minst 33 i så går dessa matcher istället i Fyrishov.

 

Sedan gäller den här matchen såklart en hel del annat. Som prestige och att sätta sig i respekt inför slutspelet. Lagen rustar för krig och de har fördelen av att få känna på varandra en sista gång innan det verkligen gäller. Trots det stora försprånget så är det ingen lätt uppgift som Boråsarna står inför.

 

Text: Magnus Stråhle/DICK & NASH. Foto: Christian Johansson/PAPAC.

Skribent: Magnus Stråhle/Borås Basket
facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

 

Basketapp
appstoreGoogle

Basketapp Herr Basketapp Herr

basketvoice

 
 
 


SpaldingTrueToTheGameBlack

 

Bonnier_Bonnierforlagen_NOR_BLACK

 

Läs Spelet logga

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info