Hoppa till sidans innehåll

Bara att bryta ihop…!

05 APR 2012 20:19
För LF Baskets manskap gäller bara en sak nu. Det är att bryta ihop för att sedan komma igen. Debaclet mot Södertälje var inte snyggt och det positiva är nog att det inte går att göra sämre. Framåt är det som gäller nu och insikten att det inte går att göra lika illa ifrån sig på hemmaplan gör att det kan bli en riktigt trevlig tillställning på långfredagen.
  • Uppdaterad: 12 APR 2012 13:15

Ny match, semifinal 2 mot ett mycket starkt och välspelande Södertälje Kings i Pontushallen. Nu går det inte att ställa ut skorna igen utan blåställen måste på och ett hårt, tufft arbete väntar ute på planen för alla i laget.

Det var laget Södertälje som vann igår, där spelare som Johnell Smith, Kenneth Simms och Dino Pita måste nämnas. Det var match i cirka åtta minuter i semifinal 1 sedan var det lekstuga för södertäljespelarna. Hos LF Basket var det Niklas Sellin som tog chansen när den gavs och presterade karriärhöga 20 poäng i basketligan.

Emil Salon är fortfarande borta på grund av sin knäskada. Han testade knäet idag och det är fortfarande lite instabilt. Det är ett skadat sidoligament som blev resultatet i förra fredagens kvartsfinal mot Sundsvall Dragons.

Lagkapten Emils tankar om gårdagens match;

”- Jag var ju med igår i Södertälje, men jag vet inte riktigt vad som hände. Vi kanske borde ha vunnit vår hemmamatch i Luleå förra fredagen för att komma lite mer utvilade till semifinalen.

– Nu är det bara att komma igen och för mig själv känns det riktigt surt att inte kunna vara med men hoppas på spel till veckan.”

Det kan skrivas mycket om ingenting från gårdagens match men nu måste vi försöka se positivt och se framåt, eventuell vinst i morgon och det är tajt igen. Förlust och det blir oerhört tungt, kanske omöjligt att ta sig till final i årets slutspel i basketligan! Det är nu "Klacken" behövs som mest!

Välkomna till semifinal 2 i Pontushallen, långfredag 16.04!

Lasse Mikkelsson
This is a mailto link

Skribent: Lasse Mikkelsson
facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

 

Basketapp
appstoreGoogle

Basketapp Herr Basketapp Herr

basketvoice

 
 
 


SpaldingTrueToTheGameBlack

 

Bonnier_Bonnierforlagen_NOR_BLACK

 

Läs Spelet logga

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info