Hoppa till sidans innehåll

Conor Grace klar för Uppsala

25 FEB 2012 06:29
Uppsala Basket har hittat den sista pusselbiten i lagbygget. Han heter Conor Grace, är 210 cm lång och är irländsk landslagskapten och power forward/center. – Han kan spelet i den svenska basketligan och tillför returer och försvarsspel. - Han spelar hårt och smart och han spelar för laget kommenterar Kelly Grant nyförvärvet, som han coachade i Norrköping ifjol.
  • Uppdaterad: 20 MAR 2012 13:41

Sedan det blev klart att Jeff Horowitz inte skulle spela för Uppsala Basket har klubben letat efter en ersättare. Men det har tagit tid. - När man tar in en spelare i slutet av säsongen är det viktigt att det blir rätt person, och det finns inte så många namn därute så här års, säger Bosse Eriksson.

 

Conor Grace var dock tidigt på tapeten tack vare Kelly Grants kontakter med honom sedan tiden i Norrköping. Irländaren har dock länge haft ryggproblem men spelat trots dessa. Nu är rehabiliteringen över och Grace är mer spelsugen än någonsin.

 

- Jag är så taggad för att komma och spela och känner till Uppsala väl, det ska bli otroligt roligt, säger Grace som även spelat rugby på hög nivå.

 

Conor Grace kommer till Uppsala på måndag och det är möjligt att han gör debut hemma mot LF redan på tisdag. - Vi får se vad coach bestämmer, säger Grace.

 

FAKTA CONOR GRACE

 

Ålder: 30
Position: Power forward/center
Längd: 210 cm
Norrköping 10/11: 5,4 poäng/match och 4 ret/match

 

Skribent: Johannes Wohlert
facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

 

Basketapp
appstoreGoogle

Basketapp Herr Basketapp Herr

basketvoice

 
 
 


SpaldingTrueToTheGameBlack

 

Bonnier_Bonnierforlagen_NOR_BLACK

 

Läs Spelet logga

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info