Hoppa till sidans innehåll

Eco Örebro-Solna...

14 MAR 2012 12:00
Vi skjuter 57% ifrån 2p och 42% ifrån 3p land. Har 10 offensiva returer trots relativ hög skott procent. Vi tar 75% av returerna under vår egen korg och har bara 9 TO's.
  • Uppdaterad: 20 MAR 2012 13:41

Ändå förlorar vi matchen med 18 poäng……
Frustrerande och mycket irriterande.
En match vi tränat bra inför och verkligen ville vinna för att inte avsluta grundserien med en förlust och bygga vidare på Borås matchens spel. En match vi ville vinna för att bibehålla rytm inför slutspelet - men icke sa nicke!
Förvisso ingen idé att gråta över spilld mjölk, utan bara att gå tillbaka till träning och skapa rätt förutsättningar inför Södertälje och den stundande kvartsfinals serien.
Örebro skjuter makalösa 73% ifrån 2p och 59% ifrån 3p land. Oavsett hur dåliga vi var i försvar, så är det ändå ett mycket bra skytte. Men vi var passiva i vårt försvarsspel ifrån början och hamnade på hälarna alldeles för mycket. Fokus och irritation förflyttas till herrarna i grått och det är aldrig bra alldeles oavsett om det är befogat eller inte. Vi blir foul belastade direkt och får fyra starters på två foul var på under 10 minuter. Jonte och Logi har båda 4 foul med ca. 15min speltid var redan i den 3e kvarten. Med två så viktiga pjäser neutraliserade så är vi aldrig riktigt med i matchen tyvärr. Örebro kontrollerar tillställningen från början till slut och vinner naturligtvis helt rättvist.
Skribent: Torbjörn Gehrke
facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

 

Basketapp
appstoreGoogle

Basketapp Herr Basketapp Herr

basketvoice

 
 
 


SpaldingTrueToTheGameBlack

 

Bonnier_Bonnierforlagen_NOR_BLACK

 

Läs Spelet logga

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info