Hoppa till sidans innehåll

Förlust mot LF!

10 FEB 2012 23:38
I en match helt i publikens (3 136) smak vann gästerna från norr, 69-71.
  • Uppdaterad: 16 FEB 2012 15:50

Det var bästa förutsättningar för en härlig basketmatch i Stadium arena, fredagskväll, 3 136 åskådare och bra tryck i hallen, bara ett fel, vinsten gick till gästerna.

LF börjar bäst och Dolphins skytte är riktigt uselt, dessutom slarvar hemmalaget med passningarna i anfallsspelet och LF får gör flera enkla poäng.

LF håller Dolphins på ett behagligt avstånd fram till den 3:e perioden, då trycket från publiken och spelarnas höjda intensitet, resulterar i att ställningen är lika inför den 4:e perioden.

Dolphins inleder starkt mycket pga att Andrew Mitchell och Micke Lindquist öser i 3:or från alla möjliga och omöjliga lägen.
Efter halva slutperioden känns det som om hemmalaget avgör matchen, men LF vill annorlunda, när Dolphins slappnar av i tron om att segern är klar så kommer gästerna från Luleå, anförda av i första hand Marcus Relphorde, tillbaka.

LF kvitterar och dessutom tar man ledningen med sekunder kvar av matchen.
Men med 1 sekund kvar och underläge med 2 poäng, får Dolphins Dee Ayuba sista skottet, men med skillnad från senaste matcherna mot Jämtland och Sundsvall, missar han och LF får poängen och en behaglig hemresa.

Andrew Mitchell var fantastisk med otroligt skytte, häftiga blockar och ofattbara returer mot större motståndare.
Micke Lindquist kämpade trots en dålig inledning och var tillsammans med AM bäst på plan. Även Dee Ayuba och Edgars Jermanovs ska ha + för sina insatser.

Hos LF var Marcus Relphorde avslutning magnifik, Andreas Person gör flera avgörande poäng och är en mycket bra spelare, som konstigt nog får begränsat med speltid.

Sammanfattning; En bra basketmatch mellan två bra lag där vilket som helst av lagen kunnat vinna.

Om Dolphins spelar på samma sätt som man avslutade matchen idag, så blir det seger mot Jämtland hemma på alla hjärtans dag.

Skribent: Kenneth Malmberg
facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

 

Basketapp
appstoreGoogle

Basketapp Herr Basketapp Herr

basketvoice

 
 
 


SpaldingTrueToTheGameBlack

 

Bonnier_Bonnierforlagen_NOR_BLACK

 

Läs Spelet logga

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info