Hoppa till sidans innehåll
Dino block Rudy

Fredag i Luleå

23 MAR 2012 08:28
Kvartsfinal 2:5. Tillbaka i Luleå, tillbaka i Pontushallen och tillbaka med en tom resultattavla. Vår härliga vinst i kvartsfinal 1 betyder för stunden ingenting, fredag kväll handlar enbart om fredag kväll.
  • Skapad: 23 MAR 2012 08:28

Dock kommer första matchen att finnas kvar, och efter matchen kommer den plockas fram för att se vart världen är på väg. 
Vinst och vi har 2-0 och tre chanser att vinna en, varav två är på hemmaplan.
Förlust och serien är tillbaka på noll i en bäst av tre serie.

I tisdags fick vi se ett lag som var redo när bollen lämnade domare Sharros hand. Samtliga spelare kom ut på det sätt som gjort oss till ett topplag de senast decenniet, med pulsen och skärpan i fas med situationen.
På bortaplan, i Pontushallen krävs det samma sak. 
Plus lite till.

På just plussidan har vi såklart Pavels återkomst, om en i en sakta stegrande trappa men nog var det glädje i ådrorna när de omskrivna sex minuterna utspelades i tisdags. Blir det mer i kväll? Ingen som riktigt vet men vi håller alla tummar att Pavels kropp ger rätt signaler.

Tyvärr har vi inte möjlighet att sända matchen via DragonsTV den här gången då Svenska Spel kommer sända Solna-Södertälje matchen men vi kommer sitta klistrade vid livestatistiken för att få klarhet vart vi står.

Vill också passa på att skicka en hälsning till Dragons ordförande Anders Öhrn som för andra gången är hos våra bröder och systrar i byn Orongo, Kenya. Med sig har han väskor och containers innehållande vattenrenare alla basketprylar som samlats in av Avsändare Sundsvall med stor hjälp av er.
Tack, till både Anders och alla ni Drakfans som skänkt material och pengar.

Go Dragons!

/Webbredaktionen

Skribent: Webbredaktionen
facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

 

Basketapp
appstoreGoogle

Basketapp Herr Basketapp Herr

basketvoice

 
 
 


SpaldingTrueToTheGameBlack

 

Bonnier_Bonnierforlagen_NOR_BLACK

 

Läs Spelet logga

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info