Hoppa till sidans innehåll

Mot Örebro

17 FEB 2012 12:51
Då var det dags för fjärde och sista mötet mot tabelljumbon Örebro. En oerhört svår match med tanke på de resultat Örebro gjort den senaste tiden. Dessutom har de plockat in ännu en import i form av norsk-amerikanen Terrence Ogelsby så det är en förändrat lag från vårt senaste möte. Örebro har slagit både Borås och Lf och spelat flera tighta matcher men inte lyckats vinna dem.
  • Skapad: 17 FEB 2012 12:51

Vi har hittills 3-0 mot Örebro men två av tre har varit tuffa bataljer så det blir ingen lätt uppgift. För oss handlar det om hitta tillbaka till det spel vi presterade före juluppehållet. Efter uppehållet har vi inte riktigt hittat tillbaka av en mängd olika anledningar. Den senaste tiden har vi dock kunnat träna riktigt bra igen och snart kommer vi att se resultat av den träningen.

Det är en viss arytmi i vårt matchprogram som gör att detta är den enda matchen på 17 dagar om man räknar från i fredags då vi mötte Sundsvall. Inte optimalt men ack så viktig att vinna om vi ska kunna gå till slutspel och få en mer framskjuten placering i tabellen. Vi har bara 6 matcher kvar innan slutspelkostymen ska på... Men först ska vi dit och det börjar med en vinst mot Örebro!

Nu kör vi!

Skribent: Tommie Hansson
facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

 

Basketapp
appstoreGoogle

Basketapp Herr Basketapp Herr

basketvoice

 
 
 


SpaldingTrueToTheGameBlack

 

Bonnier_Bonnierforlagen_NOR_BLACK

 

Läs Spelet logga

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info