Hoppa till sidans innehåll

Nu fyller vi Pontushallen!

29 MAR 2012 20:35
Efter en mäktig insats i Sundsvall har vi nu den fjärde kvartsfinalen på hemmaplan i Pontushallen. Det är nu vi måste fylla hallen till bristningsgränsen och ge vårt stöd till LF Baskets spelare. Det är nu som den sjätte spelaren måste ta på sig blåstället och göra en stor insats. I en kämpamatch för båda lagen kunde LF Basket till slut slå Sundsvall Dragons med 2 poäng, 87-85 efter en förlängning i tisdags. Det var jämnt hela matchen där vilket som helst av lagen hade möjlighet till att bärga segern. I morgon fredag i Luleå kommer det att bli lika jämnt och tufft och gissa om Sundsvall är ute efter revansch.
  • Uppdaterad: 04 APR 2012 13:10

Slaget om Norrland fortsätter och utfallet är mycket ovisst. Två starka tuffa lag som möter varandra i kvartsfinalserien om bäst av 5 matcher. Just nu leder LF Basket med 2-1 och har hemmaplan i morgon kväll fredag 30 mars. LF Basket har återigen ett skadedrabbat lag, matchen i tisdags var en kamp och det var tufft ute på planen, utan att vara fult spel. Martin Pahlmblad stukade foten i den första halvleken, Martin Relphorde fick en kraftig smäll i ansiktet och fick utgå med hjärnskakning samt att Rudy Mbemba har lite känningar av sin gamla muskelskada.

Förutsättningarna hade kunnat vara bättre för Norrbottens stolthet men samtidigt har andra spelare i LF Basket klivit fram och presterar bra basket. Urule Igavboa har varit stabil i kvartsfinalserien liksom Andreas Person. Matija Poscic börjar få till det under korgarna med sin storlek och Emil Salon har tagit ansvar i sin roll som lagkapten.

Nu hänger det stora ansvaret på den sjätte spelaren som har vaknat till liv nu i slutspelstider!

Nu fyller vi Pontushallen i morgon och hjälper killarna på golvet allt vad vi kan!!!

GO LF Basket GO!

Skribent: Lasse Mikkelsson
facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

 

Basketapp
appstoreGoogle

Basketapp Herr Basketapp Herr

basketvoice

 
 
 


SpaldingTrueToTheGameBlack

 

Bonnier_Bonnierforlagen_NOR_BLACK

 

Läs Spelet logga

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info