Hoppa till sidans innehåll

Ny måstematch!

12 APR 2012 16:18
Återigen så står LF Basket för en ny måstematch. Laget är tvunget att vinna i morgon i semifinal 4 mot Södertälje Kings, vid förlust är säsongen över för Norrbottens stolthet. I kvartsfinalserien mot Sundsvall Dragons visade LF Basket upp kvalitéer på att komma igen och att spela som bäst när det behövdes som mest vilket resulterade i semifinalspel mot just Södertälje.
  • Uppdaterad: 16 APR 2012 12:37

Som alltid behövs det matchvinnare och det känns fortfarande som att LF Basket har kvar ett par ess i rockärmen. Martin Pahlmblad och Rudy Mbemba har mer att ge och skadade skarpskytten Emil Salon kan vara en joker att plocka fram nu i semifinal 4 av fem.

Flera spelare i bägge lagen får dra tunga lass när det gäller antal spelade minuter i slutspelet och det gäller för dessa att kunna ladda upp igen mellan matcherna. Det är nu som man skiljer agnarna från vetet och visar vilka som verkligen har själ och hjärta för att kunna gå vidare till den åtråvärda finalplatsen.

Hemmaplan har visat sig betyda mycket och nu är det LF Basket som har den stora möjligheten i och med hemmamatch I Pontushallen i morgon fredag den trettonde, klockan 19.04. Kvittering till 2-2 i matcher eller om Södertälje vinner så går de vidare till finalspel.

Lagen emellan matchar upp varandra bra på alla positioner förutom på en. När det gäller den ”sjätte spelaren” har LF Basket ett kraftigt övertag. Vår sjätte spelare i form av publiken ledda av ”Klacken” är enastående och den absolut bästa som basketsverige kan få till. När den kommer till spel och får Pontushallen att koka så får LF Basket en medvind av stora mått. En fullsatt Pontushall med själen och hjärtat i form av Klacken har tidigare gett bra resultat och inget annat är att vänta sig i morgon.

Så därför ser vi fram emot en fullsatt matcharena i morgon med en stor och högljudd Klack som visar var ribban ska ligga!

LF Basket välkomnar hela basketnorrbotten och övriga till en riktig basketfest i morgon, nu kör vi!

Skribent: Lasse Mikkelsson
facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

 

Basketapp
appstoreGoogle

Basketapp Herr Basketapp Herr

basketvoice

 
 
 


SpaldingTrueToTheGameBlack

 

Bonnier_Bonnierforlagen_NOR_BLACK

 

Läs Spelet logga

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info