Hoppa till sidans innehåll
Foto: Christian Johansson/PAPAC Grisgoransson

Redo för semifinal 3

09 APR 2012 11:01
Med en nykvitterad SM-semifinalserie välkomnade Borås Basket påskhelgen och tre spellediga dagar. Detta innebar välbehövlig vila och återhämtning för ett lag som nästan hade matchat NBA-tätt de senaste veckorna.
  • Skapad: 09 APR 2012 11:01

På tisdagskvällen är Borås Basket tillbaka i Stadium Arena i Norrköping. Förra gången som laget kom till stan stod det 0-0 i serien och Norrköping Dolphins fick agera klara favoriter. Hemmalaget pallade trycket också och kunde ta ledningen med 1-0 i matcher. Men efter det att serien varit i Boråshallen och vänt på långfredagen så var det kvitterat.

 

Nu känns serien mer oviss. Borås visade nämligen inte upp något dåligt spel i semifinal 1. Och i semifinal 2 var man laget i förarsätet.

 

En stor skillnad jämfört med i kvartsfinalserien mot Uppsala Basket är att Dolphins inte verkar ha något svar på Omar Krayem. Efter två matcher snittar den lille trollkarlen hela 29,5 poäng.

 

Eurosport sänder semifinal 3 mellan Södertälje Kings och LF Basket. Enda sättet att se Borås tredje semifinal blir därmed att ta sig till Stadium Arena på tisdagskvällen. Starttid: 19:04.

 

Text: Magnus Stråhle/DICK & NASH. Foto: Christian Johansson/PAPAC.    

 

Skribent: Magnus Stråhle/Borås Basket
facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

 

Basketapp
appstoreGoogle

Basketapp Herr Basketapp Herr

basketvoice

 
 
 


SpaldingTrueToTheGameBlack

 

Bonnier_Bonnierforlagen_NOR_BLACK

 

Läs Spelet logga

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info