Hoppa till sidans innehåll

Sista grundseriematch mot Borås

12 MAR 2012 16:41
Det står nu klart att det blir Borås i kvartsfinal. Men innan dess ska säsongens sista match spelas. Mot just Borås. Vinner Uppsala med 34 poäng är det hemmaplansfördel som gäller, annars får Borås börja hemma. Men mentalt blir det här riktigt spännande. Vi vill utöka vår hemmasvit till 10 raka vinster och Borås vill säkerligen bevisa att de kan vinna i Fyrishov. Missa inte denna match för allt guld i världen!
  • Uppdaterad: 20 MAR 2012 13:41

Senast det begav sig i Fyrishov mellan dessa lag var det en klang- och jubelföreställning från Uppsalas sida. och något liknande krävs på tisdag för att Uppsala ska knipa fjärdeplatsen i tabellen. Men det kanske inte är det viktigaste just nu. Vi kan gå ut och spela för allt vad tyget håller. Vinner vi med 34 poäng vore det ju kul, vinner vi med mindre är det bra och förlorar vi är det inte bra. Som vanligt alltså.

Borås vill säkert visa att man kan vinna i Fyrishov för att skapa sig en mental fördel i slutspelet. Det har varit hårda kamper mellan de båda lagen hittills även om alla matcher har slutat med utklassningssegrar. Det är väldigt svårt att tippa denna match men att det blir ganska jämnt är väl inte helt otroligt.

I Uppsala mår alla bra och är riktigt taggade. Viktigt att publiken är med på noterna och att vi kan spela på ett sådant sätt att den går igång och hjälper oss framåt.

Matchen i matchen är den mellan Johnson och Palm där Johnson foirtfarande inte har gett upp kampen om segern i returligan. Andra härliga match ups är Mannos Nakos mot Omar Krayem, Rickard Eriksson mot Ryan Zamroz och Grundberg/Grace mot McKnight.

Uppsala Basket mot Borås Basket tisdagen den 13 mars kl 19.04 i Fyrishov!

Skribent: Johannes Wohlert
facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

 

Basketapp
appstoreGoogle

Basketapp Herr Basketapp Herr

basketvoice

 
 
 


SpaldingTrueToTheGameBlack

 

Bonnier_Bonnierforlagen_NOR_BLACK

 

Läs Spelet logga

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info