Hoppa till sidans innehåll
Foto: Pontus Frivold Timeout

Sjätte raka för Dragons

25 FEB 2012 00:46
Destination Stockholm denna gång och Solna Vikings stod på schemat. Grattis entré och det var nog fullsatt måste jag säga. Härlig stämning i hallen och det kändes som att det skulle bli härlig match!
  • Skapad: 25 FEB 2012 00:46

Vi får en bra start på matchen och får Solna i obalans. Vi har bra bollrörelse och skjuter med hög skottprocent. Vi leder med 16 poäng efter första perioden och Solna söker efter sitt spel. Solna kommer ut mer aggressivt i andra perioden och vi är inte lika skarpa i det vi gör, tappar många returer som gör att Solna kommer närmare. Jonte Flowers är riktigt bra för Solna och gör hela 18 poäng i andra perioden och det gör att vi bara leder med åtta poäng i halvlek!

Vi var inte nöjda med andra chanserna vi gav Solna och hade det som stort fokus i andra halvlek. Starten på andra halvlek från vår sida är lite bättre men Solna svarar snabbt och mycket är Jonte som fortsätter göra mål! Returerna är fortfarande Solnas för det mesta och det gör att matchen blir jämn! Här ifrån blir det en riktig krigar match med mycket vilja och spelare som sätter viktiga skott. Jakob och Mark för oss och Logi och Jonte för Solna.

Med 30 sekunder kvar av matchen Solna ledning med två poäng gör Jakob en attack mot korgen och lägger i två poäng och det är lika! Timeout från Solna och chans avgöra matchen! Efter de har ställt upp för deras sista spel och en foul av oss på Leslie återstår 8 sekunder kvar av matchen. Bollen kommer in till Logi som går en mot en mot Mark, han stannar och skjuter en lång tre poängare som går ring ut!!

Förlängning och svårt att säga vilka som kommer vinna! Solna tar ett litet grepp i förlängningen men vi svar snabbt efter viktiga poäng av Nenad. För Solna svara Jonte med att lägga i en layup och sen sätter Logi en tuff tre poängare och Solna tar ledningen med två poäng. Efter vi gjort det lika för Leslie straffkast och sätter en av två! Vi tar timeout och har chans att ta ledningen! Vi ritar upp ett spel där Mark ska attackera korgen men Solna gör det svårt för Mark att hitta en lucka och dribblar ut igen och tar en tre poängare med bara ett par sekunder kvar. Det är helt tyst i hallen när bollen är i luften och den går i planka i!! Vilken avslutning på denna match, riktigt bra upphämtning av Solna och starkt av oss att svara och ta hem denna match!

Skön avslutning på matchen och gör bussresan hem blir betydligt roligare!! Vila nu och sen en tuff match i Sundsvall mot Uppsala! Vi ses där!! / Adam

Skribent: Adam Alexander
facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

 

Basketapp
appstoreGoogle

Basketapp Herr Basketapp Herr

basketvoice

 
 
 


SpaldingTrueToTheGameBlack

 

Bonnier_Bonnierforlagen_NOR_BLACK

 

Läs Spelet logga

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info