Hoppa till sidans innehåll

Slutprovet startar i Norrköping

19 MAR 2012 14:06
Äntligen är det dags för det man kämpat för hela säsongen, slutspel! När vi summerat säsongen så här långt kommer vi upp i 945 träningstimmar för 08 Stockholms herrlag sedan starten i augusti. Nu kommer det ultimata testet då vi ställs mot stjärnspäckade och favorittippade Norrköping Dolphins i kvartsfinalen. Räcker den tid vi lagt ner och framförallt, har vi tränat rätt? Svaret får vi inom någon vecka.
  • Skapad: 19 MAR 2012 14:06

 

Förutom all den träning vi lagt ner har vi dessutom spelat 43 matcher sedan i augusti. Fem av dessa matcher är dessutom mot våra kvartsfinalmotståndare från Norrköping och faktum är att vi har plusstatistik mot dem, tre vinster och två förluster har det blivit. Nu ska det tilläggas att inget av lagen haft fullt manskap på någon av dessa matcher men något rätt måste vi ändå gjort... Så om någon tror att vi kommer att lägga oss ner och dö så tror ni fel. 08 Stockholm kommer att göra precis allt som står i vår makt för att ge Dolphins en rejäl match i denna serie.

Vi har fortsatt tränat bra och det märks att slutspelet står för dörren. Intensiteten ökar, fokuseringen blir ännu bättre, detaljerna viktigare och viljan att vinna varje moment har aldrig varit större. Vi är redo!

Tyvärr handlar det ju inte bara om oss, vi har ju motståndare också. Och inte vilket motstånd som helst utan seriesegrarna med en hel drös duktiga basketspelare i sin laguppställning. Eller vad sägs om 7 importspelare, neutraliserade Drains samt de 3 landslagsspelarna Lindqvist, Saks och Ringström? Ett imponerande lag helt enkelt...

Nu kör vi!

Skribent: Tommie Hansson
facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

 

Basketapp
appstoreGoogle

Basketapp Herr Basketapp Herr

basketvoice

 
 
 


SpaldingTrueToTheGameBlack

 

Bonnier_Bonnierforlagen_NOR_BLACK

 

Läs Spelet logga

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info