Hoppa till sidans innehåll

Tillbaks i Frysen

23 MAR 2012 11:12
Bättre uppladdning får man leta efter. Igår fick vi finbesök på vår träning. Prins Charles, statsminister Reinfeldt samt Drottning Silvia tog sig tid för att se hur slutspelsformen för 08 Stockholm var... De gick från träningen med ett leende så de var nog nöjda med vad de såg. Ett större reportage om detta kommer förhoppningsvis under dagen. Nu fokus på kvartsfinal två mot Norrköping Dolphins.
  • Skapad: 23 MAR 2012 11:12

Känslan efter matchen senast var att vi gjorde en ganska bra insats. Känslan efter att ha studerat och klippt i videon var att vi kan så mycket bättre... Förhoppningsvis visar vi det imorgon då kvartsfinal två spelas i Fryshuset klockan 16,00 och det verkar som att det kommer att bli mycket folk då Norrköping kommer med bussar och vi har tryck på biljettförsäljningen hos oss, härligt!

Vilka detaljer och eventuella förändringar vi kommer att göra vill jag inte gå in på här men något kommer vi att ha i rockärmen. Träningarna har sett mycket bra ut och vi kan inte vara mer redo än vi är just nu. Om det räcker mot storfavoriterna och stjärnspäckade Norrköping Dolphins återstår att se men vi kan då konstatera att vi gjort vad vi kunnat i förberedelserna.

Det är ju ingen hemlighet att det är få lag som kommit tillbaka och vunnit i en kvartsfinal om man legat under med 0-2... Vi vet att vi måste vinna våra hemmamatcher om vi ska ha en realistisk chans att rubba Dolphins i denna kvartsfinalserie. Sedan måste vi naturligtvis sno en på bortaplan också vilket är lättare sagt än gjort. Vi var nära sist så vi vet att vi kan men vi lever i nuet och allt fokus är att vinna denna match och vi ska göra vad som krävs för att komma vinnande ur denna strid!

Nu kör vi!

Skribent: Tommie Hansson
facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

 

Basketapp
appstoreGoogle

Basketapp Herr Basketapp Herr

basketvoice

 
 
 


SpaldingTrueToTheGameBlack

 

Bonnier_Bonnierforlagen_NOR_BLACK

 

Läs Spelet logga

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info