Hoppa till sidans innehåll

Viktiga tredje kvarten

26 MAR 2012 11:07
Det lag som vinner denna tredje kvart skaffar sig en liten matchboll eftersom man då har två chanser att ta sig vidare till semi. Vi mår riktigt bra efter vinsten senast och åker ner till Norrköping med enda mål, att vinna! Kosta vad det kosta vill... Vi höll på sno en bortamatch senast vi var där så vi vet att vi kan men vi måste göra en fantastisk insats om vi ska lyckas.
  • Skapad: 26 MAR 2012 11:07

 

Igår hade vi åter en bra träning då vi först kollade DVD för att se hur vi ska bli ännu bättre. När vi ser den tillsammans ser vi några saker vi kan förbättra, härligt! Vi har ännu inte tagit fram alla kort ur rockärmen. Kanske dags för ett nytt imorgon?

Som jag skrev tidigare så är nu all press åter på Dolphins. Vi visste att vi var tvungna att vinna i lördags och jag tror nog att Dolphins känner detsamma om morgondagens match... Vi fortsätter att förbättra oss varje dag och vi har hittat ännu fler detaljer i spelet vi kan utnyttja mot dem. Säkerligen gör ju även Dolphins det mot oss så vi måste försöka ligga steget före och kanske komma med något nytt? Vad får vi se på tisdag.

Samtliga matcher mot Dolphins detta år har varit ganska jämna historier och mycket talar för att det kommer att fortsätta på samma sätt. För oss är det positivt då vi vet att vi är starka i jämna bataljer...

En sak vill jag åter understryka. 08 Stockholm HR är redo för match!

Nu kör vi!

Skribent: Tommie Hansson
facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

 

Basketapp
appstoreGoogle

Basketapp Herr Basketapp Herr

basketvoice

 
 
 


SpaldingTrueToTheGameBlack

 

Bonnier_Bonnierforlagen_NOR_BLACK

 

Läs Spelet logga

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info