Hoppa till sidans innehåll

Vinst i Norrköping

13 MAR 2012 22:04
Vi pratade innan matchen om att vi ville vinna trots att matchen i sig inte spelade någon roll. Vi ville komma ut hårt och på så sätt sätta oss i förarsätet. Det gjorde vi! Till sist vinner vi ”bara” med 7 poäng efter att ha varit uppe med 23 som mest. 76-83 skrevs segersiffrorna till.
  • Skapad: 13 MAR 2012 22:04

 

Nu ska man inte dra för stora växlar på denna match. Dolphins ställde över både Mitchell och Watt eftersom de var småskadade. För oss spelade Ollie bara i första halvlek och Francis vilade helt. Bägge hade dock spelat om matchen blivit jämnare.

 

Vi ledde efter första perioden med 26-16 och i halvtid med 46-32, game over! Jocke och Johan var våra stora segerorganisatörer i anfall men spelade också mycket bra försvar tillsammans. Det stora problemet var nu att kunna behålla fokus i ytterligare 20 min… Vi pratar om det och sedan går grabbarna ut och ser till att vi leder med hela 23 poäng i mitten av tredje.

 

I fjärde kommer Dolphins ganska nära men vi visar återigen kyla i slutet och vinner som sagt en ganska avslagen historia. Det skulle förvåna mig mycket om Dolphins skulle komma ut på samma sätt om en vecka. Ska vi kunna rubba seriesegrarna måste vi komma ut oerhört starkt själva och vara redo för anstormningen. Vi tror dock på det vi gör och vi kommer att vara redo!

 

Äntligen börjar slutspelet!

 

Poänggörare 08: Joakim Blom 22, Johan Åkesson 20, Gustav Nyström 10, Jon Jonsson 9, Bojan Cvilak 7, Helgi Magnusson 5, Kassim Nagwere 5, Nils Hedström 3, Olivier Ilunga 2.

Skribent: Tommie Hansson
facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

 

Basketapp
appstoreGoogle

Basketapp Herr Basketapp Herr

basketvoice

 
 
 


SpaldingTrueToTheGameBlack

 

Bonnier_Bonnierforlagen_NOR_BLACK

 

Läs Spelet logga

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info