Hoppa till sidans innehåll
WebbTV Borås-Uppsala

WebbTV: Borås Basket - Uppsala Basket

21 MAR 2012 17:35
Den första kvartsfinalen torsdagen den 22 mars mellan Borås och Uppsala sänder vi naturligtvis på Uppsala Basket WebbTV. Det blir en sprakande historia mellan två lag som är otroligt jämna och som båda kan bjuda på riktigt spektakulärt spel. Borås Basket vill tillbaka till storhetstiden på slutet av 90-talet och Uppsala Basket siktar på sin tredje semifinal på fyra år. Omar Krayem mot Mannos Nakos. Delvon Johnson mot Michael Palm - det här blir hårresande! Sändningen startar strax innan uppkast kl 19.04 och kommentatorer är Magnus Stråhle och Dan Thuresson.
  • Skapad: 21 MAR 2012 17:35

Uppsala Basket kommer till Borås på eftermiddagen torsdagen den 22 mars. Då har man hunnit avverka två träningspass på Sanda basketgymnasium i Huskvarna på vägen ner till Borås. Enligt coach Bosse Eriksson är laget intakt och fit for fight. - Vi fokuserar mest på vårt eget spel och på att vi agerar som vi vill, säger han dagen innan holmgången.

 

De båda lagen har mötts fyra gånger under grundserien och har vunnit två gånger vardera. Självklart kan lagen varandra utan och innan men visst finns det nya saker som coacherna har valt att spara till slutspelet för att vinna ett övertag.

 

I Borås radar man upp statistik som ska visa hur mycket bättre man är än Uppsala. Men vi vet att denna kamp kommer att avgöras på PLANEN och vilken kamp det kommer att bli.

 

Matchen startar kl 19.04 och vi räknar med en storpublik framför datorskärmarna och TV-apparaterna. Det här är Basketligan och det är stor underhållning!

 

För att se sändningen klicka på länken nedan:

 

mms://streaming.streamteam.nu/basket38
(fungerar inte länken ovan kan du även testa http://streaming.streamteam.nu/basket38 )

För Mac-användare rekommenderar vi att du använder VLC-player eller Flip4Mac.

Skribent: Johannes Wohlert
facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

 

Basketapp
appstoreGoogle

Basketapp Herr Basketapp Herr

basketvoice

 
 
 


SpaldingTrueToTheGameBlack

 

Bonnier_Bonnierforlagen_NOR_BLACK

 

Läs Spelet logga

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info