Hoppa till sidans innehåll

WebbTV: Jämtland - Uppsala

08 MAR 2012 15:10
Jakten på slutspelsformen går vidare för Uppsala Basket. På fredag får vi reda på om vi fortfarande kan knipa en fjärdeplats eller om vi får rikta in oss på att "sno" en bortamatch i kvartsfinalerna. Det krävs att Borås förlorar mot Solna och att vi slår Jämtland borta. En nog så svår uppgift. Om Södertälje Kings slår 08 Stockholm på torsdagkvällen har nämligen Jämtland fortfarande chansen att nå slutspel. Senast det begav sig i Östersund vann vi efter förlängning, räkna med att det blir lika jämnt på fredag. Vi visar matchen på webbTV såklart, sändningen startar strax innan matchstart kl 19.04.
  • Uppdaterad: 20 MAR 2012 13:41

Jämtland är tuffa i sitt Tegeltempel och kan räkna med ett fanatiskt publikstöd om chansen till slutspel fortfarande finns. För Uppsala är slutspelet klart men visst hägrar en fjärdeplats utan att den för det ska vara avgörande. Laget har spelat riktigt bra på bortaplan den senaste tiden och har bland annat fällt både Södertälje och Norrköping borta.

 

Uppsala tar bussen upp på torsdagkvällen för att kunna förbereda sig på bästa sätt inför denna match. Efter frukost blir det taktikgenomgång och sedan ett skottpass i Östersunds sporthall kl 12.00 för att vänja sig vid korgarna. Efter det blir det en sportlunch på Scandic i Östersund och vila.

 

Några timmar innan match intas pregamemålet och sedan är det dags att bege sig till sporthallen igen. Uppsala åker upp med tio spelare, Rasmus Dahlberg och Alexander Gorski är inte med. Den senare befinner sig i Borås för att försvara Uppsalas färger i U18SM.

Sändningen startar strax innan kl 19.04 och du ser den genom att klicka på nedanstående länk:

 

mms://streaming.streamteam.nu/basket36
(fungerar inte länken ovan kan du även testa http://streaming.streamteam.nu/basket36 )

För Mac-användare rekommenderar vi att du använder VLC-player eller Flip4Mac.

Skribent: Johannes Wohlert
facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

 

Basketapp
appstoreGoogle

Basketapp Herr Basketapp Herr

basketvoice

 
 
 


SpaldingTrueToTheGameBlack

 

Bonnier_Bonnierforlagen_NOR_BLACK

 

Läs Spelet logga

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info