Hoppa till sidans innehåll

WebbTV: Uppsala Basket - LF Basket

28 FEB 2012 11:50
Vi vill naturligtvis inte att basketsverige missar Andreas Persons hemkomst till Fyrishov och den stora matchen mellan Uppsala och LF. Vi visar därför matchen på webbTV med start strax innan uppkast. Kommentatorer är Jenny Håkanson och Ola Brandell och Brandell har dessutom utlovat ett speciellt Linsanity-tema i halvtidspaus.
  • Uppdaterad: 20 MAR 2012 13:41

Uppsala Basket skuggar LF i tabellen och vid en vinst delar de båda lagen på den åtråvärda fjärdeplatsen som ger hemmaplansfördel i kvartsfinalerna. Vem vet - kanske är det just dessa två lag som kommer att mötas i kvartsfinal?

 

Andreas Person gör come back i Fyrishov men denna gång i motståndarlaget. I Uppsala Basket hoppas vi på ett stort och hjärtligt välkomnande i Fyrishov! Ett stort välkomnande önskar vi även Conor Grace som nu anslutit till truppen. Det är ännu oklart om han kommer att spela men han är icke desto mindre välkommen.

 

Kommentatorer är Jenny Håkanson och Ola Brandell. Jenny är till vardags head coach för Sallén Basket i Basketligan Dam. Hon är både van och duktig i kommentatorsbåset. Vid sin sida har hon ikväll Ola Brandell (fd Bertilsson). Ola har tidigare varit head coach för både Uppsala och Solna i Basketligan. Han är en Knicksfan och har utlovat ett särskilt "Linsanity-tema" i halvtidssnacket.

 

Länken till sändningen hittar ni på www.uppsalabasket.se och sändningen startar strax innan uppkast kl 19.04.

Skribent: Johannes Wohlert
facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

 

Basketapp
appstoreGoogle

Basketapp Herr Basketapp Herr

basketvoice

 
 
 


SpaldingTrueToTheGameBlack

 

Bonnier_Bonnierforlagen_NOR_BLACK

 

Läs Spelet logga

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info