× Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
    Hem / Basketjobb / Lidingö Basket söker Headcoach Basketettan Dam

Lidingö Basket söker Headcoach Basketettan Dam

Vi söker dig som har det rätta drivet och inställningen för att coacha vårt fantastiska damlag och under tiden även vara med och ta en roll i utvecklingen av våra yngre tjejer.

Lidingö Basket har i snart 50 år bedrivit basketverksamhet på Lidingö. Vår vision är att vara en ledande förening inom basket i Sverige med en stark grund i egen ungdoms- och juniorverksamhet. Våra sportsliga mål är att vara med i USM/RM slutspel samt lyckas bra med lag i Basketettan både på dam- och herrsidan.

Lidingö Baskets viktigaste tillgång är våra engagerade ledare. Klubben har ca 125 ledare varav 75 är utbildade coacher. Den gedigna satsningen på ungdomsverksamheten och kvaliteten i klubben har gett utdelning och det ser lovande ut de kommande åren. 

Klubben är mycket välskött med god ekonomi och härlig gemenskap. På våra hemmamatcher har vi en stor uppslutning med publik och skön stämning med ett gäng funktionärer som gör varje match till en upplevelse både för lag och publik.

Nu söker vi en coach till basketettan och vårt fantastiska damlag.

Vi söker dig som vill vara en del av Lidingö Baskets spännande utveckling och dela vår framtid på damsidan. Vi söker dig som har det rätta drivet och inställningen för att coacha vårt damlag under ett antal säsonger och under tiden även vara med och ta en aktiv roll i utvecklingen av våra yngre tjejer.

Lidingö Basket har idag drygt 500 spelare och vi växer hela tiden. Föreningen är inne i en positiv fas med fler ledare och coacher än någonsin och två erfarna resurser på kansliet – en Klubbdirektör/Sportchef och en Kansliansvarig.

Vi ser fram emot att välkomna dig som ny coach till vårt damlag. Vill du vara med i vår utvecklande och framgångsrika gemenskap? Vill du vara med och ta laget till nya framgångar och var en inspiration och förebild för alla våra tjejer i klubben? Tveka inte att höra av dig till Christian Hagegård eller Chribba Sjögren:

Ansökan in senast 15 maj.

Christian Hagegård, ansvarig Senior, This is a mailto link, 070-893 88 22

Chribba Sjögren, Klubbchef/Sportchef, This is a mailto link, 070-534 51 45

 

Hälsningar KFUM Lidingö Basket

Länk: https://idrottonline.se/KFUMLidingoBasket-Basket/Nyheter/EgnaNyheter/lidingobasketsokerheadcoachbasketettandam