Hoppa till sidans innehåll

SBBF söker ny marknadsansvarig

14 JAN 2014 15:52
David Hussein slutar som marknadsansvarig på SBBF. Nu söker vi hans efterträdare.
  • Skapad: 14 JAN 2014 15:52

Din uppgift blir att främja SBBF:s varumärke och marknadskraft. Här ingår våra Basketligor (dam, herr och rullstol), landslagsverksamhet samt övrig tävlings och barn- och ungdomsverksamhet samt alla former av utbildning.

Som marknadsansvarig hos SBBF blir du ansvarig för vår marknadskommunikation, försäljning och vårt varumärke. Du ska alltså stärka förbundets och basketens varumärke samt skapa och utveckla affärer med våra samarbetspartners, såväl nya som gamla. Du får arbeta i en stimulerande miljö med många engagerade människor och chanser till nya möten dagligen.

– Jag har jobbat som marknadsansvarig på Svenska Basketbollförbundet sedan 2011 och har haft en fantastisk tid. Ökad mediabevakning, nya härliga sponsorer, EM-slutspel, utnämnda till årets idrottsförbund, tv-avtal och framför allt förmånen att ha fått lära känna alla nya människor på vägen. Men nu är det dags för ett helt nytt äventyr för min del på ett företag som heter Admincontrol. Det är inte utan sorg i baskethjärtat jag går vidare och framtiden ser ljus ut för svensk basket, men för min del var det en utmaning jag inte kunde tacka nej till. Tack för mig för den här gången och stort lycka till, säger David Hussein.


– David har gjort ett strålande jobb under sin tid hos SBBF och vi kommer helt klart att sakna honom. Samtidigt är jag glad för hans skull och att han nu får gå vidare i sin karriär, inte hos en konkurrent, utan på en helt annan marknad säger Lena Wallin Kantzy, SBBF:s generalsekreterare. 

>>> Här hittar du platsannonsen på Blocket 

Skribent: Henrik Schöldström


facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon Min_Match_Banner_Nej_200X200

feucph3c1

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info