Hoppa till sidans innehåll

Alvik Basket söker Administratör/Tävlingsansvarig

23 OKT 2018 08:00
Vill du vara med och få en av Sveriges mest framgångsrika basketklubbar att växa vidare till nästa nivå? Vi söker nu en organiserad och noggrann person som skall handha våra administrativa uppgifter.
  • Uppdaterad: 23 OKT 2018 08:00

Uppdraget 
Alvik Basket är en stor ungdomsförening, med stort krav på administrativa uppgifter av många slag. Ditt uppdrag blir att organisera och strukturera administrationen på kansliet på ett effektivt sätt. Det handlar om allt från att säkerställa licenser för utländska spelare, till att försäkra oss om att vi har hallar att träna i, till grundläggande bokföring och hålla ordning på vårt lager. 

Vi erbjuder en utvecklande och växande miljö, samt möjligheten att jobba bland Sveriges bästa spelare och ledare. 

Huvudsakligt ansvar och arbetsuppgifter
Som Administratör i föreningen ansvarar du för vår att vi planerar och genomför våra administrativa åtagande. Att vi har god ordning på vår dokumentation och våra aktiviteter för alla våra lag och spelare. Blanda annat ingår; licensiering, schemaläggning, planera matchschema, hantera vårt medlemssystem, fakturering, boka resor för våra förbundsserielag, hantera vårt varulager m.m. 

I jobbet ingår att inför varje säsong ta fram en plan med mål och tydlig uppgiftsplanering för verksamhetsåret. Det är varierande arbetsuppgifter och det krävs ett visst mått av flexibilitet i arbetet. 

Kvalifikationer 
- Mycket god datorvana och kännedom av olika typer av vanliga office-program. Som exempel word, excel, powerpoint. 
- Självgående, ordningsam och noggrann 
- Gärna erfarenhet av motsvarande uppgifter och föreningsliv 
- Grundläggande bokföringskunskaper  

Tjänsten är på heltid. Arbetstider är reguljära kontorstider. Vi tillämpar 6 månaders provanställning, följer IDEAs kollektivavtal gällande löneförhandlingar samt för de över 25 år avsätts tjänstepension vid tillsvidareanställning. Lönesättning är individuell. Tjänsten startar omgående.

Din ansökan med CV och personligt mail skickas till This is a mailto link eller till Alvik basket, Bergslagsvägen 60, 16875 Bromma.

Märk brevet ”ANSÖKAN Adminstratör”. Vi kommer behandla ansökningar fortlöpande och tillsätta tjänsten när vi anser oss ha hittat rätt person. 

Vid frågor, kontakta: 
David McCann, 070–527 01 31, klubbdirektör 
Christian Jolinder, 010-762 43 20, styrelseledamot 

facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon 

320x320_SvenskaBasketforbundet.gif

TFFIR_Basketbollforbundet_RGB.png

feucph3c1

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info