Hoppa till sidans innehåll

Alvik Basket söker kommunikatör

23 NOV 2018 09:32
Alvik Basket är en stor förening, där det ständigt finns händelser som skall kommuniceras, berättas om och saker vi vill belysa. Som kommunikatör i Alvik Basket kommer du att jobba både strategiskt och operativt med vår kommunikation.
  • Skapad: 23 NOV 2018 09:32

Du ansvarar för innehållet på föreningens hemsida samt våra sociala medier. Del av arbetet är förlagd till kvällar och helger. 

Arbetsuppgifterna består bland annat av: 
- Ansvarig för den externa webben samt alla sociala medier 
- Skriva pressmeddelanden och nyheter 
- Intervjuer både för live-och efterpublicering 
- Grafisk formgivning och bildhantering 

Kvalifikationer
Vi vill att du har förmågan att fånga och återberätta händelser för en bred publik. Du skall även kunna skriva pressmeddelanden, behärska webbpublicering och arbeta i Photoshop. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av kommunikation. 

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, samt god datorvana. B-körkort är en fördel. 

Personliga egenskaper 
Då uppgifterna kommer att variera i en bred organisation krävs det att du både tar egna initiativ och att du är flexibel. Du kommer till stor del kunna planera ditt arbete själv, ansvara för din tid och genomförandet av planerade uppgifter. 

Du kan jobba självständigt och ta ansvar från start till mål för uppgifter. 

Arbetsvillkor
Tjänsten är en allmän visstidsanställning t.o.m. 31 maj 2019. Tjänsten är på deltid (40%). Tillsättning 1/1 2019. Lönesättningen är individuell. 

Din ansökan med CV och personligt mail skickas till This is a mailto link eller till Alvik basket, Bergslagsvägen 60, 16875 Bromma. Märk brevet ”ANSÖKAN Kommunikatör”. Vi kommer behandla ansökningar fortlöpande och tillsätta tjänsten när vi anser oss ha hittat rätt person. 

Om Alvik Basket
Alviks Basketbollklubb har sedan 1956 bedrivit basketverksamhet i Västerort, främst Bromma. Sedan starten har 19 SM-guld på herrsidan vunnits, vilket är fler än någon annan klubb, oavsett idrott, i Sverige. Idag är Alvik Basket en av Stockholms största idrottsföreningar, tillika en av Sveriges största basketföreningar, med cirka 850 aktiva spelare. 90 coacher. Ett stort antal funktionärer/lagföräldrar. Föreningens damlag spelar i högsta serien, Svenska Basketligan dam. Herrlaget i näst högsta, Superettan herr. Alvik har utvecklingslag både i division 1 och 2, samt bedriver Nationell Idrottsutbildning vid Bromma gymnasium för i dagsläget 36 elever. Föreningen har verksamhet för barn från 3 års ålder, till motion senior (60+). Vi har 2 lag för barn-och ungdomar med funktionsnedsättningar. 

Vid frågor, kontakta: 
David McCann, 070-527 01 31, klubbdirektör 
Fredrik Lagerkvist, 010-762 43 20, ordförande 

facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon 

320x320_SvenskaBasketforbundet.gif

TFFIR_Basketbollforbundet_RGB.png

feucph3c1

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info