Hoppa till sidans innehåll

Duvbo IK söker klubbchef

18 JAN 2021 12:59
Vi söker dig som kan entusiasmera till utveckling och samarbete där det finns stora möjligheter att bryta ny mark. Du står upp för idrottens kärnvärden och presterar på lika hög nivå som våra idrottande barn och ungdomar samt ledare gör.
  • Skapad: 18 JAN 2021 12:59

Om Duvbo IK
Vi är föreningen som ger barn och ungdomar möjlighet att idrotta i ett sammanhang som ger trygghet, utveckling, glädje och gemenskap. Våra idrotter är basket, friidrott, innebandy och ishockey. Vi har stabil ekonomi, en rejäl tillväxt och är idag ungefär 800 medlemmar. Vi fyllde precis 100 år och vi kan mer.

 

Vi erbjuder

Som klubbchef får du ett övergripande verksamhetsansvar och rapporterar direkt till styrelsen. Du får också möjlighet att påverka utformningen av vår framtida styrning, processer och organisation – satsningen är gemensam!

 

I din roll får du möjlighet att aktivt arbeta för att klubbens verksamhet utvecklas såväl sportsligt som administrativt. Du hjälper oss att utmana befintliga processer så att vi säkerställer att vi optimerar det administrativa arbetet i föreningen och använder oss av rätt verktyg.

 

Det finns outnyttjad potential i vårt geografiska område och i föreningen. Under din ledning och samordning skapar vi resultat av denna potential. Det kommer märkas genom glada barn, nöjda föräldrar och än mer engagerade ledare. Det är en gemensam prestation.

 

På köpet kommer du att få en engagerad styrelse och duktiga idrottsledare.

 

Vi söker

Vi söker en utåtriktad och prestigelös person med tydliga och transparenta ledaregenskaper som har förmågan att motivera och engagera. Som person är du van att arbeta målinriktat, du lyssnar in människor och gillar att skapa ordning och struktur.

 

Det är viktigt att du inspireras av mötet mellan människor och skapar förutsättningar för föreningens ledare och aktiva. Vi gillar att ligga i framkant och människor som tar egna initiativ. Att driva korta projekt i högt tempo och långa projekt med uthållighet är en egenskap hos dig som vi värderar högt.

 

Du har med fördel goda kunskaper om och erfarenheter av idrottsrörelsen.

 

Tidigare chefs- eller ledarbefattningar är en merit. B-körkort är ett krav.

 

Tjänsten innebär

Att vara klubbchef hos oss betyder att du:

  • Är adjungerad i föreningens styrelse.
  • Ansvarar för att genomföra styrelsens beslut.
  • Ansvarar för övergripande ekonomistyrning enligt budget fastslagen av styrelsen.
  • Ansvarar för att verksamheten bedrivs i enlighet med idrottens kärnvärden, författningar och andra regler.
  • Leder de anställda och samordnar det löpande arbetet i föreningen.
  • Representerar föreningen i förhållande till omvärlden i de fall detta inte görs direkt av styrelsen eller respektive sektion.

 

Ingen dag är sannolikt den andra lik hos oss, och du kommer att arbeta i en positiv organisation med trevliga människor i en härlig idrottsmiljö.

 

Tjänsten är en heltidstjänst med fast månadslön. Vi är kollektivavtalsanslutna till Arbetsgivaralliansen.

 

Tillträde enligt överenskommelse. Arbetet innefattar visst kvälls- och helgarbete samt resor.

 

Låter det intressant?

Frågor om tjänsten besvaras av Duvbo IK:s ordförande Pär Lundberg: This is a mailto link eller 070-275 68 18 alternativt av styrelseledamot Jenny Minnema: This is a mailto link eller 073-566 57 29.

 

Vår urvalsprocess

Vi sätter kompetensen i centrum. I rekryteringen använder vi oss av kompetensbaserad och likabehandlande rekrytering och kommer därför att avidentifiera ansökningshandlingar innan urval sker. Vi vill också informera om att vi kommer att bakgrundskontrollera vår slutkandidat.

 

Din ansökan

Ansökan med ett personligt brev och meritförteckning önskar vi senast 31 januari 2021 via mejl till This is a mailto link. Bilägg gärna löneindikation.

 

Jobbannonsen i pdf-format.

facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon 

320x320_SvenskaBasketforbundet.gif

Kränkning-Banner 320x320.jpg

TFFIR_Basketbollforbundet_RGB.png

feucph3c1

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info