Hoppa till sidans innehåll

Eskilstuna Basket söker marknads- och arrangemangsansvarig

24 SEP 2014 21:13
Gillar du försäljning, människor och idrott? Vi söker nu ännu en duktig medspelare till vårt lag på kansliet. Du kommer ta en plats i laget och vara en av tre anställda, som alla arbetar direkt underställda föreningens styrelse.
  • Uppdaterad: 20 APR 2018 10:26

Kansliet är beläget i Bollhuset, navet för vår verksamhet. Eskilstuna Basket BK är Eskilstunas enda basketklubb. Föreningen bildades 1956 och har sedan dess haft ett starkt fäste i Eskilstunas föreningsliv, som en av de största idrottsföreningarna och har idag över 500 st medlemmar. Eskilstuna Basket är en förening för ALLA och vi erbjuder basket för alla åldrar, på alla nivåer, från basketlek till elitbasket.

Vi har en målsättning av växa både sportsligt men även som förening, så fokus kommer att ligga på sponsorförsäljning och sponsorkontakter, ansvar för föreningens större arrangemang, vilket innefattar EEM Basketcup, (en av Sveriges tre största basketturneringar) arrangemangen runt våra Dam- och Herrmatcher i div 1 samt att öka antalet medlemmar och starta nya lag runt om i stan.

Vi ser dig som EB:s nya ”poängplockare” och du kommer att vara föreningens ansikte utåt och där du håller i föreningens externa kontakter, med exempelvis Svenska Basketbollförbundet, Eskilstuna kommun mm. Du har eller skaffar dig ett stort kontaktnät gällande såväl sponsorer, som med viktiga kontakter i basket-Sverige och kanske framöver vara delaktig i att rekrytera spelare och coacher till våra elitlag.

Det vi kommer lägga stor vikt vid är om du är en riktigt bra lagspelare. Andra viktiga egenskaper är drivkraft, målmedvetenhet, affärsmässighet och förmågan att bygga långsiktiga relationer.

Bakgrund/Krav

  • Erfarenhet av B2B försäljning och vana av att boka sina egna möten via telefon och mail
  • Mycket god förmåga att styra samt planera sin egen tid för att skapa ett strukturerat arbetssätt
  • Arbeta med marknadsföring genom flera kanaler som t ex Social medier!
  • Tidigare erfarenhet av föreningsliv ser vi som meriterande!
  • Erfarenhet av att planera/driva/leda större evenemang !
  • God datorvana samt användandet av office-paketet!
  • Meriterande om du har ett stort kontaktnät i Eskilstuna näringsliv

 

Möjligheter

Du kommer ha stor möjlighet att påverka din egen framgång och utveckling tillsammans med Eskilstuna Basket BK. Man kan säga att alla möjligheter finns, nu gäller det att vi får in rätt person som kan ta sig an utmaningarna. Om vi gör det rätt kommer vi att sätta EB på kartan i såväl basket-Sverige som i vår egen kommun. Du kommer vara delaktig i att stärka det social skyddsnätet för barn och ungdomar genom att välkomna alla och ha en plats för alla. Tillsammans med barn, ungdomar, seniorer, ledare, funktionärer kommer du få dela glädjen i att tillhöra en framgångsrik och välskött förening.

I den här rekrytering en samarbetar vi med Work Agent. Om du har frågor kring processen eller tjänsten, kontakta rekryteringsansvarig, Tommy Svensson på This is a mailto link

Ansök senast den 19/10 -2014 på www.workagent.se

Kontaktpersoner

Tommy Svensson

Rekryteringsansvarig

0768768769

Skribent: Henrik Schöldström

facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon 

320x320_SvenskaBasketforbundet.gif

TFFIR_Basketbollforbundet_RGB.png

feucph3c1

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info