Hoppa till sidans innehåll

Eskilstuna Basket söker Projektledare/Föreningsutvecklare

04 OKT 2019 09:30
Eskilstuna Basket rekryterar nu en projektledare/föreningsutvecklare som tillsammans med oss vill skapa morgondagens sätt att driva framtidens idrottsförening.
 • Skapad: 04 OKT 2019 09:30

Skicka in din Ansökan här >>>

Eskilstuna Basket driver idag en väl fungerande basketförening med sund ekonomi. Föreningen har idag drygt 500 medlemmar och har aktiviteter för barn, ungdomar och vuxna. De flesta av våra aktiviteter, träningar och matcher sker i Bollhuset och STIGA Sports Arena. Eskilstuna Basket arrangerar tillsammans med medlemmar, föräldrar, inhyrda krafter och volontärer https://eskilstunabasketcup.se som är Sveriges trevligaste ungdomscup. Det är Eskilstunas största återkommande ungdomsarrangemang och lockar över 2500 ungdomar årligen från hela landet.

OM TJÄNSTEN:

Som projektledare/föreningsutvecklare kommer du att vara en central figur i Eskilstuna Baskets verksamhet och du rapporterar direkt till styrelsen. Denna roll är både ledande och i allra högsta grad operativ, och vi letar efter dig som ”får saker gjorda”. Det ingår i din roll att tillsammans med gruppledarna driva de befintliga projektgrupperna inom marknadsföring, ungdomsverksamhet, ledarverksamhet, sponsring, cupverksamhet, event osv, men också att skapa nya projektgrupper för att utveckla föreningen tillsammans med Eskilstuna Baskets styrelse och medlemmar.

TJÄNSTEN ÄR LÄMPLIG FÖR DIG SOM:

 • Har förståelse för hur en idrottsförening fungerar.
 • Har vilja och förmåga att utveckla en verksamhet.
 • Har erfarenhet av att initiera, driva och följa upp projekt.
 • Har tidigare erfarenhet av försäljning.
 • Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom föreningslivet.
 • Meriterande är även egen erfarenhet av basket
 • Har förmågan och trivs med att arbeta både operativt och strategiskt samtidigt.
 • Du trivs med att arbeta på ett relationsskapande sätt och du har en förmåga att engagera, entusiasmera och att bygga samt leda team.
 • Innehar B-körkort
 • Talar och skriver Svenska och Engelska.

VARFÖR SKA DU BLI ARBETSKAMRAT MED OSS:

Eskilstuna Basket är en välskött förening som vill något mer. Vi vill skapa morgondagens sätt att arbeta som idrottsförening, och vi tror att den vi söker efter vill vara med och skapa detta. Eftersom EB är en ideell förening så är glädje, idrott, skratt och tillsammans inte bara värdeord utan en del av vårt DNA.

SISTA ANSÖKNINGSDAG: 
13/10 -2019

Skicka in din ansökan här >>>

facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon 

320x320_SvenskaBasketforbundet.gif

TFFIR_Basketbollforbundet_RGB.png

feucph3c1

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info