Hoppa till sidans innehåll

Klubbchef sökes till Sveriges mest hårdsatsande basketklubb

09 OKT 2014 09:02
Borås Basket söker klubbchef. Klubbchefen har övergripande ansvar för klubbens verksamhet.
  • Uppdaterad: 20 APR 2018 10:26

Som klubbchef har du övergripande ansvar för klubbens verksamhet. Du leder arbetet med att bygga och utveckla varumärket Borås Basket, som omfattar både bredd- och elitverksamhet.

Uppdraget blir också att övergripande ansvara för Borås Basketsutveckling och tillväxt i enlighet med vår vision, mål och strategier liksom en effektivdrift och ständig förbättring av verksamheten. Du kommer att ha ett totalt ansvar förekonomi, administration, marknadsföring, personal och anläggningsfrågor.Vi söker dig som har mycket god erfarenhet av att arbeta i ideella organisationer och med idrottsutbildning.

Du har en genuin basketbakgrund och är väl förtrogen med Svensk Baskets arbetssätt, värderingar och villkor. Du är drivande, med social kompetens och duktig på att kommunicera och samarbeta med både ungdomar och vuxna.

Till denna tjänst samarbetar vi med Effektiv Bemanning, frågor kring tjänsten?Kontakta Mathias Svensson 0705-204481, This is a mailto link

KFUM Borås Basket är en ideell förening som har bedrivit basketverksamhet i Borås sedan 1952. Vi har idag hela Borås stad som upptagningsområde och verksamhet för de flesta - barn, ungdom, motion, elit,rullstolsburna och för personer med intellektuella funktionshinder

Skribent: Henrik Schöldström

facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon 

320x320_SvenskaBasketforbundet.gif

TFFIR_Basketbollforbundet_RGB.png

feucph3c1

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info