Hoppa till sidans innehåll

Luleå Basketcentrum söker basketkonsulent

03 DEC 2018 09:19
Luleå Basketcentrum söker konsulent som koordinator av barn- och ungdomsbasket. LBC är ett samarbetsorgan för basketföreningarna i Luleå och Boden med uppgift att samordna föreningarnas intressen, arrangera läger, turneringar och ledarutbildningar.
  • Skapad: 03 DEC 2018 09:19

Vi söker dig som brinner för barn- och ungdomsidrott. Du är utbildad idrottsledare eller har motsvarande kompetens och erfarenhet från arbete i föreningslivet. Det är naturligtvis ett stort plus om du kan basket men viktigast är dina personliga egenskaper och kunskaper som ledare på hallgolvet och organisatör på kansliet.

Luleå Basketcentrum är ett samarbetsorgan för basketföreningarna i Luleå och Boden. Vår uppgift är att samordna föreningarna intressen, ordna läger, turneringar och ledarutbildningar. Dessutom att vara ute i skolorna och marknadsföra sporten tillsammans med spelarna i BC Luleå och Luleå Basket. Vi delar kontor med elitklubbarna i Luleå Energi Arena.

Vill du veta mer?
Kontakta LBC:s styrelseordförande Jan Palo, som vill ha din ansökan med CV och referenser genast och senast 10 december, per mejl till This is a mailto link

facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon 

320x320_SvenskaBasketforbundet.gif

TFFIR_Basketbollforbundet_RGB.png

feucph3c1

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info