Hoppa till sidans innehåll

Malbas söker coacher för säsongen 19/20

17 MAJ 2019 13:15
Malbas och MiniMalbas växer och intresset för att börja spela basket i Malmö är stort. Därför söker vi nu erfarna och drivna coacher/ledare för att utveckla vår fantastiska verksamhet för barn, ungdomar och utvecklingslag!
  • Skapad: 17 MAJ 2019 13:15

Vi är en basketklubb i utveckling med 700 medlemmar från världens alla hörn i alla åldrar. Malmös mångfald utgör en enorm potential och kraft till att utvecklas hållbart tillsammans. Vi är klubben där ALLA får vara med, olikheter välkomnas. Vi är en palett av världen i färger och fysik. 

Med våra gemensamma värderingar som grund och vårt driv och engagemang är vi övertygade om att vi tillsammans kan skapa en hållbar klubb som ger mervärde för våra barn och ungdomar. Malbas behövs, för mig, för oss, för Malmö! Vår ambition är att bygga en bra och stabil grund, en tydlig klubbkänsla, ett VI och att utifrån det växa och utvecklas. Kärleken till basket kommer alltid att vara i fokus! 

Genom Malmö Idrottsgrundskola och Malmö Basketgymnasium erbjuder Malbas sina spelare maximal utveckling under ungdomsåren. Detta är även en väg mot ungdomslandslagen.

Som coach i Malbas ingår du i vår coachgrupp med mycket kunskap, erfarenhet, mod och passion för basket.  Genom ditt coachande bidrar du till hela klubbens utveckling och gör skillnad genom att dela klubbens värderingar.

Läs mer om vilka roller vi söker här!

facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon 

320x320_SvenskaBasketforbundet.gif

TFFIR_Basketbollforbundet_RGB.png

feucph3c1

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info