Hoppa till sidans innehåll

Norrort växer och söker fler tränare!

20 MAJ 2015 20:46
Norrort skördar framgångar på herr-, dam- och ungdomssidan och vi ökar i antal spelare och lag. Detta innebär att vi nu behöver utöka tränarstaben med engagerade tränare som älskar basket. Vi söker tränare till både herr- och damsidan!
  • Skapad: 20 MAJ 2015 20:46

Är du intresserad av att jobba tillsammans med några av våra ungdomslandslagscoacher och se spelare utvecklas är detta jobbet för dig. Arbetet innebär också ett samarbete med NIU:t på Tibble Gymnasium.

Tillsammans har Täby Basket och Djursholm Indians många ambitiösa unga talanger och vi vill göra en långsiktig satsning där egna produkter får möjlighet att spela kvar i Norrort.

Vi söker dig som brinner för att utveckla spelare och vill vara med på en spännande resa tillsammans med två av landets ledande föreningar inom Svensk Basket.

Träningarna kommer att ske både i Täby och i Djursholm. Hallarna vi använder ligger på bekvämt gångavstånd från Roslagsbanan. Du bör vara steg 3- utbildad alternativt ha påbörjat din steg 3-utbildning. Tjänsten är på deltid.

Skicka ansökan med referenser till This is a mailto link senast 7/6.
Frågor besvaras av Jan Herlitz på This is a mailto link
Läs mer om klubbarna på www.djursholmindians.com och www.tabybasket.se


Sedan säsongen 2013-2014 har Täby Basket och Djursholm Indians haft gemensamma herr- och damlag i seniorserierna och i de äldre ungdomsserierna inom ramen för Norrortssamarbetet.

Tillsammans är vi över 1300 medlemmar och våra lag håller hög kvalitet vilket inte minst visar sig i RM/USM och landslagssammanhang.  

Det här är en satsning för att stärka basketens ställning som breddidrott och få fler ungdomar att spela basket ännu längre än idag. För att lyckas med detta behöver vi en stark topp med framgångsrika förebilder och en breddverksamhet för alla som brinner för att spela basket. Norrort har båda.

Skribent: Elin Hernerfors

facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon 

320x320_SvenskaBasketforbundet.gif

TFFIR_Basketbollforbundet_RGB.png

feucph3c1

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info