Hoppa till sidans innehåll

Östsvenska Basketdistriktsförbundet söker en verksamhetsutvecklare på halvtid

06 DEC 2017 09:15
Vi söker DIG - tjej eller kille - som brinner för utveckling av vår sport och som vill ta ansvar för utveckling av verksamheten gentemot våra föreningar. Ansökan senast 12 december.
  • Skapad: 06 DEC 2017 09:15

ÖBDF är en av Svensk Baskets distriktsorganisationer.

Vi har till uppgift att organisera och utveckla basket i Södermanland, Östergötland och på Gotland. Vi administrerar serieverksamhet från Easy Basket, för de yngsta, upp till seniorserier i division 2 för damer och herrar.  Vårt uppdrag innefattar även att planera och genomföra utbildningar för tränare, domare och funktionärer.  Vi är också ansvariga för distriktslagsverksamhet och skall hjälpa våra föreningar med att utvecklas.

Vår nuvarande, duktiga, verksamhetsutvecklare har bestämt sig för att sluta vid årsskiftet. Hon har fått igång ett antal verksamheter, som nu är i sin linda och behöver kraftfullt stöd.

Vi söker nu DIG -tjej eller kille - som brinner för utveckling av vår sport och som vill ta ansvar för utveckling av verksamheten gentemot våra föreningar.

Arbetsuppgifter

  • Aktivt delta i och samordna skolprojektet ”Basketfemman” och vara den centrala projektledaren
  • Hålla fortlöpande kontakt med distriktets föreningar för att bistå dem i utvecklingsfrågor för att rekrytera, utveckla och behålla spelare, ledare och styrelser.
  • Vara styrelsens förlängda arm ut mot föreningarna samt driva ÖBDF:s utvecklingsfrågor.
  • Hålla fortlöpande kontakt med Svenska Basketbollförbundet, övriga distriktsförbund och SISU Idrottsutbildarna samt vidarebefordra information och uppdrag till föreningar och styrelse.
  • Uppdatera vår hemsida och se till att den alltid är aktuell inom sitt arbetsområde .
  • Deltagande i samband med konferenser och möten.
  • Vara ansvarig för utveckling av Easy Basket inom distriktet.
  • Övrig administration kopplad till arbetet.

ÖBDF upphandlar just nu kanslitjänsten, men har idag ett kansli beläget i Katrineholm med bemanning för tävlings- och utbildnings-administration samt ekonomi.

Placeringsort för tjänsten kan diskuteras, men den bör vara belägen inom distriktet. Körkort erfordras samt tillgång till bil. Har du kunskap om föreningsliv och utvecklingsprocesser samt utbildning som tränare och/eller domare är detta en merit. Kan du dessutom komma igång snabbt, så är det betydelsefullt för oss.  Tjänsten är för närvarande en projekttjänst på två år.

Förfrågningar om tjänsten; Ulf Klasson, ordförande i ÖBDF, mejl; ukledarutveckling@ tele2.se, mobil; 0705-42 56 61.

Ansökan senast tisdagen den 12 december 2017 till; This is a mailto link, eller per brev till  Ulf Klasson, Norra kustvägen 1, 623 77 Klintehamn.

Skribent: Isac Eriksson
Epost: This is a mailto link

facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon 

320x320_SvenskaBasketforbundet.gif

TFFIR_Basketbollforbundet_RGB.png

feucph3c1

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info