Hoppa till sidans innehåll

SBBF söker en utbildningskoordinator

19 APR 2018 09:07
Svenska Basketbollförbundet (SBBF) söker en Utbildningskoordinator. Anställningen är en allmän visstidsanställning, s.k. projektanställning, med start den 1 juli eller enligt överenskommelse.
  • Skapad: 19 APR 2018 09:07

Tillsammans arbetar vi mot vårt övergripande mål – ”Att vara den lagbollsport som växer mest fram till 2020”. 

SBBF befinner sig just nu i en övergångsfas på utbildningssidan där vi under 2018 successivt går till en helt ny utbildningsmodell. Övergången innebär också en centralisering av utbildningsadministrationen. Med anledning av detta söker vi en person som med stöd av utbildningsansvarig ska koordinera utbildningsverksamheten nationellt.
Tjänsten som utbildningskoordinator är varierad och flexibel och du ingår tillsammans med andra i en grupp som hanterar helheten runt utveckling där utbildning är en stor del. 

Huvudarbetsuppgifter

  • Koordinera utbildningsverksamheten, bl.a. tillsättning av utbildare, bokning av lokaler och resor samt anmälningar och kontakt med deltagare
  • Viss ekonomihantering, kopplat till utbildning
  • Administrera utbildningstillfällen inklusive rapportering av utbildningstimmar samt registervård 
  • Diverse övriga uppgifter i samverkan med övrig personal 

Kunskap och erfarenhet 
Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och självgående samtidigt som du trivs att arbeta i team med gemensamma mål. Erfarenheter från och kunskap om hur ideell sektor och idrottsrörelsen fungerar är en fördel, men inte ett krav. Du är van att arbeta med varierande arbetsuppgifter då tjänsten ställer krav på flexibilitet, anpassningsförmåga och noggrannhet. 

Du behöver ha goda kunskaper i Officepaketet och ska också ha lätt för att lära dig och ta till dig nya IT-program. Flera språk än svenska är meriterande. Arbetet är i huvudsak förlagt till Svenska Basketbollförbundet i Idrottens Hus på Skansbrogatan (Skanstull) i Stockholm. 

Vi arbetar för mångfald på arbetsplatsen och tar därför hänsyn till detta vid tillsättningen.

Vi vill ha din ansökan snarast och senast torsdag den 3 maj.
Ansök här (Google-formulär) >>>

Svenska Basketbollförbundet är högsta instans för all basketsport i Sverige. Vi företräder basketsporten nationellt och internationellt och verkar för att skapa förutsättningar för en stimulerande basketmiljö och en framgångsrik svensk basket.
Basketboll är en världssport som är stor i alla världsdelar och attraherar utövare med olika bakgrund och förutsättningar. 

 

Skribent: Isac Eriksson
Epost: This is a mailto link

facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon 

320x320_SvenskaBasketforbundet.gif

TFFIR_Basketbollforbundet_RGB.png

feucph3c1

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info